Young Professionals

Ben jij (bijna) klaar met je studie? Als aankomend professional komt er (straks) veel op je af:

  • tientallen vacatures in je mailbox
  • tientallen recruiters en werkgevers aan de telefoon
  • keuzes, keuzes, keuzes
Ben je nog student?

Wij helpen groeiambities te realiseren

Dit doen wij door jou het vertrouwen te bieden om écht te kunnen groeien en die eerste stap te zetten op de arbeidsmarkt.

Landelijke dekking, regionale expertise

Wij kennen de markt, de regio en de mensen. Met vestigingen verspreid door Nederland, België en Duitsland weten wij dus wat er speelt.

Een persoonlijk aanspreekpunt

Waarvoor onze mensen ’s ochtends uit bed springen? Een gesprek dat begint met de vraag: ‘Hoe zie jij groei?’. Want vanuit dat mens-tot-mens gesprek kom je tot de kern.

Maak de juiste keuze

Wanneer je gaat solliciteren kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Je hebt zoveel opties dat je niet weet waar je moet beginnen. Welke optie sluit nou het beste aan bij jou als persoon en bij jouw ambities? Welk bedrijf past het beste bij jou? 

Die eerste stap kan letterlijk aanvoelen als een sprong in het diepe. Daarom helpen wij je graag om de juiste keuze te maken. Als intermediair werken wij namelijk al 25 jaar mee aan het realiseren van de groeiambities van (young) professionals en werkgevers in de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector.

Wij kijken naar jouw ambities en doelen. Met onze persoonlijke aanpak helpen wij je écht verder in je carrière. Dit doen wij doordacht en vol overtuiging. 

Alle vacatures Ben je nog student?

Onze werkwijze

Wij bieden je maatwerk advies, samen met jou kijken we wat het beste bij jou past. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  • Bij detachering zijn wij je werkgever en ontvang je een detacheringscontract.
  • Bij werving & selectie ontvang je een contract van één onze opdrachtgevers.

Via detachering kun je eerst een bepaalde, vooraf vastgestelde periode wennen aan een bedrijf. En andersom natuurlijk. Gedurende deze tijd sta je bij ons onder contract. We streven ernaar dat je daarna in dienst treedt bij de opdrachtgever. Bij werving & selectie maak je gebruik van ons landelijke netwerk. Wij werven en selecteren de beste opties voor jou. Jij solliciteert en daarna treed je direct in dienst bij de opdrachtgever.

Alle vacatures Ben je nog student?

We helpen je graag op weg

Dus zeg ‘Hello’ tegen je ambities. En kom er eens over praten. Onze deur staat altijd (en overal) open, wij staan je met alle plezier te woord.

Zeg ‘Hello’