Blijven groeien binnen de Woningcorporatiesector

Trainingen voor IP'ers

Ontwikkel jezelf

Blijven groeien bij Continu

Wij vinden het belangrijk dat onze Interim Professionals blijven groeien in hun vak en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom organiseren we regelmatig trainingen voor onze Interim Professionals. Op deze pagina vind je een greep uit de trainingen die wij, met samenwerkingspartners, verzorgen. Wil je meer informatie over het werken als Interim Professional? Neem dan contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek.

Vind jouw adviseur
Vakinhoudelijke training

Asbestherkenning en Vocht & Schimmel

In samenwerking met onze Learning en development Partner Kjenning zijn er een tweetal vakinhoudelijke trainingen georganiseerd met onderwerpen die ook zeker aan de orde komen in een woning: de training Asbestherkenning en Vocht & schimmel.

Tijdens de training Asbestherkenning leerden onze professionals de verschijningsvormen en toepassingen van asbest herkennen. Met deze kennis kunnen zij onnodige gezondheidsrisico’s vermijden en de financiële gevolgen van de aanwezigheid van asbest inschatten.

Tijdens de cursus Vocht- en schimmel  worden de belangrijkste soorten, oorzaken en gevolgen van vocht besproken. Oplossingen worden aangedragen waarmee onze professionals klanten adviseren hoe vocht- en schimmelproblemen voorkomen kunnen worden en hoe je er voor zorgt dat vocht geen onherstelbare schade aan de woning aanricht.

 Het waren twee erg succesvolle en goed bezochte trainingen die zeker voor herhaling vatbaar zijn. 

Persoonlijke ontwikkeling

Training Autoriteit en Authenticiteit

Naast dat Continu investeert in vakinhoudelijke trainingen, mag ook de ontwikkeling op persoonlijk vlak natuurlijk niet ontbreken! Onze interim collega’s hebben daarvoor de training Autoriteit en Authenticiteit gevolgd van onze interne coach Tamar. In deze training zijn we onder andere aan de slag gegaan met de eerste indruk: hoe komen we over bij anderen en komt dat wel overeen met hoe je over wilt komen? Hoe is je zelfkennis en ben jij authentiek? Een zeer interessante training met vele Eye openers voor de deelnemers!

In welke corporatie of functie je ook werkt: het is een zeer waardevolle training voor persoonlijke ontwikkeling.

Ook werken als Interim Professional?

Heb je ervaring binnen de Woningcorporatie sector? Vind je het interessant om te werken aan verschillende opdrachten bij verschillende corporaties? Bekijk dan nu onze vacatures.

Bekijk vacatures