Werken bij woningcorporaties

Werk jij in de wereld van woningcorporaties? Dan draag jij een steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel: betaalbare huisvesting, woongenot en leefbaarheid in de wijk. Dat is waarschijnlijk één van de belangrijkste redenen waarom jij deze baan hebt. Maar ga jij nog iedere dag tevreden naar huis toe? 

Uit onderzoek blijkt dat professionals in de woningcorporatiesector vooral vrijheid en afwisseling belangrijk vinden in hun werk. Hoe zit dat bij jou? Krijg jij voldoende kansen om je werk op jouw manier uit te voeren?

Direct naar alle vacatures

Elke dag is anders

Je weet nooit wat je in de wijk of achter de voordeur aantreft toch? Of heb je alles wel gezien in de regio waarin je actief bent?

Maak het verschil

Daar werken waar je het hardste nodig bent, dat is het fijne aan de sociale huisvesting. Hoe beleef jij dit in je huidige werk?

Doe het op jouw manier

Krijg jij voldoende ruimte van je manager om je werk op jouw manier in te vullen? Wij kennen de markt en weten waar jouw ideale manager op jou zit te wachten.

Vacatures bij woningcorporaties

Verhuurconsulent
  • Regio Roermond
  • HBO

Continu groeien als Interim Professional

Als Interim Professional werk je niet vóór ons, je werkt mèt ons. We bepalen samen welke projecten het beste bij jou passen en vinden we jouw werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daar kan een ontwikkelprogramma passend bij jouw carrière niet bij missen natuurlijk. Daarom hebben we samen met professioneel opleider Kjenning het “Continu Groeien” programma gecreëerd. Met dit meerjarenplan zorgen wij ervoor dat je als professional én mens blijft groeien, in welke fase van je carrière je ook staat.

Vind jouw adviseur
Referenties

Professionals aan het woord

"Anders dan andere bureaus"

Dat jullie anders zijn dan andere bureaus merkte ik al snel bij het kennismakingsgesprek. Hierin ging het om mij als persoon, mijn gezin en mijn ambitie. Dat vond ik echt onderscheidend en voelde echt als 'thuis geven' zoals jullie hebben beloofd. Richting mijn sollicitatiegesprek ben ik vervolgens goed begeleid en gaf de adviseur me ook het vertrouwen dat ik het kon. Dat deed me goed. Een echte mensenorganisatie die dicht bij hun medewerkers staan en dus zo ook bij de werkgever.

Angela klantadviseur - woonstichting
“Respect staat hoog in het vaandel"

Een fijne werkgever, waarbij je zeker geen nummer bent en waar echt oog is voor mij als werknemer, maar ook als mens. Kosten nog moeite wordt gespaard om een goeie match te maken tussen mij en een opdrachtgever. Kortom, een detacheringsorganisatie met oog voor de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers, maar ook voor de wensen en behoeften voor ons als werknemer. Respect staat hoog in het vaandel!

Theo opzichter - woonstichting
Training op maat

Als Interimmer sta je nooit stil

Wij bieden onze Professionals binnen de corporatiebranche het 'Continu Ontwikkelen' programma aan met vakinhoudelijke trainingen en focus op persoonlijke groei. Met o.a. seminar 'Fluitend naar je werk' en trainingen 'Beïnvloeden op maat' en 'feedback geven'. Nieuwsgierig? Lees hier dan meer over de trainingen en ervaringen van mede interim professionals.

Lees meer

Over Ons

 

Wij zorgen ervoor dat je elke dag tevreden naar huis gaat. Ben jij op zoek naar meer afwisseling in je werk? Wil jij het verschil maken? Of zoek je juist meer mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen? Het kan allemaal en wij zijn er voor je om die stap daadwerkelijk te maken.   

Samen zetten we al je wensen en eisen kritisch op een rij. Dan bespreken we jouw mogelijkheden in de regio. We kijken naar de persoon achter het cv en de cultuur van een bedrijf om een match te maken. Zo zorgen we ervoor dat je voor langere tijd op je plek zit.  

Wacht dus niet langer en neem contact op met je regionale adviseur.

Naar jouw nieuwe uitdaging