Werkvoorbereiding

Plannen, organiseren, precies kunnen werken en het overzicht behouden. Of je nu werkt als werkvoorbereider, uitvoerder, inkoper, planner of calculator. Dit is iets wat bij jullie allemaal essentieel is voor het uitvoeren van de taak. 
Van achter je bureau tot aan op de werkplaats of bouwlocatie. Jij zorgt ervoor dat het project zo efficient mogelijk verloopt.

Uit onderzoek blijkt dat toonaangevende projecten, fijne collega’s en betere arbeidsvoorwaarden 3 belangrijke redenen zijn om een carrièrestap te maken. Hoe zit dat voor jou? Ben jij toe aan een nieuwe baan? 

Direct naar alle vacatures

> Daar heb jij aan meegewerkt

Hoe mooi is het wanneer je met toonaangevende projecten mag werken? Jij hebt een belangrijke rol in het geheel en dan kan je extra trots op jezelf zijn. Hoe zit dat momenteel voor jou?

> Goed contact met de werkvloer

Jij bent de spil tussen verschillende stakeholders, die allemaal andere belangen hebben. Hoe zorg jij ervoor dat je jouw collega’s op de werkvloer of bouwplaats weet te bereiken?

> Doorgroeikansen 

In de werkvoorbereiding heb je veel verantwoordelijkheid, waardoor de doorgroei naar projectleider of projectcoördinator een logische stap kan zijn. Hoe zit het met jouw doorgroeikansen?

Carriérekansen

Deze professionals gingen je voor

En gaan nu tevreden naar huis

Na het vroegtijdig stoppen van mijn studie had ik via Continu binnen 2 weken al een geschikte baan gevonden. Continu neemt bij het kennismakingsgesprek de tijd om je beter te leren kennen om zo een goede match te vinden. Na een jaar gewerkt te hebben via Continu is alles zeer goed verlopen en de betrokkenheid van Continu is altijd zeer goed geweest.

Qiao Ben

Bij het vinden van een nieuwe uitdaging heeft Continu mij uitstekend geholpen. Ze hadden vrij snel een bedrijf gevonden dat aan al mijn wensen voldeed. Ook tijdens mijn contractperiode is Continu flexibel en verlenen ze een goede service.

Ted

Ik werk sinds april via Continu bij Heijmans Schiphol als werkvoorbereider. Hier werken vraagt niet alleen geduld maar ook zeker een creatief oplossingsvermogen. Werk al zo’n 5 jaar samen met mijn vaste contactpersoon bij Continu. Samen hebben we ervoor gezorgd dat ik bij meerdere opdrachtgevers heb gewerkt en zodoende elke keer een nieuwe stap in mijn carrière kon zetten. Van monteur naar service coördinator tot werkvoorbereider.

Bart

Vacatures werkvoorbereider, uitvoerder en meer

Bij ons vind je verschillende vacatures binnen werkvoorbereiding. Van vacatures werkvoorbereidervacatures uitvoerder, vacatures inkoper zoals operationeel inkoper of junior inkoper en vacatures planner tot vacature calculator. Vind hier je nieuwe uitdaging.

Projectleider Water
  • Roermond
  • HBO
Adviseur Hydrologie
  • Roermond
  • HBO

Over ons

 

Wij zorgen ervoor dat je elke dag tevreden naar huis gaat. Wil jij meer voldoening uit je werk halen? Wil jij meer connectie met je collega’s in het veld? Of vind je aansprekende projecten juist belangrijker? Mooi, want er is heel veel mogelijk. En wij zijn er voor je om die stap daadwerkelijk te maken.  

Samen zetten we al je wensen en eisen kritisch op een rij. Dan bespreken we jouw mogelijkheden in de regio. We kijken naar de persoon achter het cv en de cultuur van een bedrijf om een match te maken. Zo zorgen we ervoor dat je voor langere tijd op je plek zit. 

Wacht dus niet langer en neem contact op met je regionale adviseur.

Naar jouw nieuwe uitdaging

Werkvoorbereiding


Werkvoorbereiding is de overkoepelende benaming voor alle functies die te maken hebben met het voorbereiden van projecten. Denk aan functies als uitvoerder bouw, operationeel inkoper, junior inkoper, werkvoorbereidercalculator en ga zo maar door. Je hebt werkvoorbereiding bouw maar ook binnen infra en techniek. En dat maakt jouw vak nou zo speciaal. Je kunt alle kanten op. Van achter je bureau tot aan op de werkplaats of bouwlocatie. Jij kunt kiezen voor welke toonaangevend project jij mede verantwoordelijk wilt zijn. 

Wat doet een werkvoorbereider wat doet een uitvoerder