Continu professionals

voor woningcorporaties

Als HR-dienstverlener richten wij ons al 25 jaar uitsluitend op de woningcorporatiesector en de mensen die er werken. Werken in de wereld van woningcorporaties is namelijk iets bijzonders. Je beoefent niet alleen een vak. En je bent niet alleen onderdeel van een organisatie. Je draagt ook een steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel. Betaalbare huisvesting. Woongenot. Leefbaarheid in de wijk.

Ons aanbod is helder: een enorme keuze uit ervaring en talent op elk gewenst niveau, gecombineerd met onze doortastende, transparante aanpak en onze ervaren specialisten in uw vakgebied. Daarnaast bieden we ook oplossingen en advies voor uiteenlopende HRM-vraagstukken, zoals outplacementtrajecten, selectie- en ontwikkelassessments.

Let's Connect

Vind jouw professional

Begin je zoektocht naar nieuwe collega's met hulp van ons digitale platform, Connect. Hier stellen we onze zorgvuldig gescreende professionals graag aan je voor. Een unieke inkijk in ons netwerk, waar jij altijd en overal toegang tot hebt. 

Meer informatie

Online Brochure

Wij hebben alle informatie die voor jou als woningcorporatie belangrijk is overzichtelijk in één online brochure gezet.

Download hier de brochure
Continu Professionals & MVO

Stichting Vrienden van het Binnenbos

Werken bij een woningcorporatie is meer dan werk alleen. Je draagt echt een steentje bij aan het woonplezier en de leefbaarheid in de wijk. In de wijken Kerckebos en Hoge Dennen in Zeist draagt Continu Professionals sinds 2019 zelfs extra bij, door ouderen die slecht ter been zijn de kans te geven om zelfstandig op pad te gaan. Bijvoorbeeld naar het ontmoetingscentrum, de supermarkt of het winkelcentrum. Dit doen wij door middel van de Gouden Koets; gratis vervoer op afroep met de hulp van vrijwillige chauffeurs.

Lees hier meer over de Gouden Koets Meer MVO projecten
Referenties

Woningcorporaties aan het woord

Fijn bedrijf, Continu Professionals! Met volle overtuiging: ik ben onder de indruk van de kwaliteit en snelheid van de dienstverlening van deze organisatie.

Martin P&O adviseur

Onze kernwaarden zijn, Lef, Verbindend en Innovatief! Hoe mooi is het dat de samenwerking die ik/we ervaren met jullie daar zo mooi op aansluit. De aanvragen/verzoeken die we neerleggen worden vakkundig opgepakt! Tijdelijke collega’s zoeken is altijd een uitdaging! Wij ervaren dat jullie goed aanvoelen wat wij belangrijk vinden! Het contact is prettig en dat levert hele goede resultaten op.

Tamar HR

Sinds maart 2020 hebben wij een samenwerkingsovereenkomst. Wat wij belangrijk vinden is dat er een aanspreekpunt is voor al onze vragen en dat er wordt mee gedacht, in complexe zaken, om tot een oplossing te komen. Daar slaagt men goed in. Het contact verloopt prettig. De adviseur is betrokken, heeft kennis van de afdelingen en weet wat er speelt. Ook de persoonlijke aandacht wordt gewaardeerd. Kortom: een prettige partij om mee samen te werken.

Hans Personeelsadviseur
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder met jouw vraag. Wij staan je met alle plezier te woord en helpen je, waar mogelijk, graag verder. Samen met jou willen wij werken aan onze en jouw ambities.

Contact opnemen Vind jouw adviseur