Continu professionals

voor werktuigbouwkunde

Machines maken ons leven makkelijker en jij zorgt er als ondernemer in de werktuigbouwkunde voor dat die machines gemaakt worden en blijven werken. Techneuten in de werktuigbouwkunde zijn een belangrijke schakel in de industrie en wij begrijpen dat. Daarom ondersteunen we ondernemers door heel Nederland in het realiseren van hun groeiplannen en bewaken van hun continuïteit.

Van mechanical engineer tot calculator, van werkvoorbereider tot CNC draaier en van projectleider tot servicemonteur. Wij zijn al jaar en dag een betrouwbare partner voor de werving van werktuigbouwkundig personeel.  

Heb je behoefte om te sparren over de kansen voor jouw onderneming? 

Neem contact op met jouw adviseur
Let's Connect

Vind jouw professional

Begin je zoektocht naar nieuwe collega's met hulp van ons digitale platform, Connect. Hier stellen we onze zorgvuldig gescreende professionals graag aan je voor. Een unieke inkijk in ons netwerk, waar jij altijd en overal toegang tot hebt. 

Meer informatie
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder met jouw vraag. Wij staan je met alle plezier te woord en helpen je, waar mogelijk, graag verder. Samen met jou willen wij werken aan onze en jouw ambities.

Contact opnemen Vind jouw adviseur