Let's Connect

Ons netwerk, jouw nieuwe collega!

Op zoek naar een nieuwe collega? Begin je zoektocht met hulp van ons digitale platform, Connect. Hier stellen we onze zorgvuldig gescreende professionals graag aan je voor. Een unieke inkijk in ons netwerk, waar jij altijd en overal toegang tot hebt. 

Vind jouw professional

Ontmoet onze 2000+ professionals

En lees een uitgebreide omschrijving van hun profiel aangevuld met werkervaring, locatie en beschikbaarheid. Én ontvang email notificaties van vergelijkbare profielen.

Vergelijk en oriënteer

Tussen verschillende gescreende professionals die nu beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. Sla profielen op als favoriet voor een handig overzicht. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele arbeidsmarkt.

Direct een professional nodig?

Geen probleem. Geef met 1 klik op de knop aan dat je interesse hebt. Dan gaat jouw adviseur direct voor je aan de slag.

Werkgever aan het woord

"Direct passend aanbod in beeld"

Mooi platform om te zien met alle profielen van heel Nederland. Ziet er goed uit. Ik ben 1 keer op het platform geweest en gelijk meteen allerlei profielen aangedrukt die ik interessant vond.

Tristan van der Putten Corporate Recruiter - Van Dorp Installaties
"Ander aanbod in de markt"

De Alliantie werkt met 2 preferred suppliers, maar vond nog niet de juiste professional. Via Connect lukte het wel! Nu gaan er niet 1 maar zelfs 2 professionals op gesprek.

De Alliantie Manager Onderhoud

Vind je professional in enkele stappen

Stap 1. Bedrijfsprofiel registreren

Maak een bedrijfsprofiel aan d.m.v. je KVK en je contactgegevens in te voeren en een eigen wachtwoord in te stellen.

Stap 2. Maak je eerste zoekvraag

Maak een (voorbeeld) zoekvraag aan voor een optimale gebruikerservaring

Stap 3. Login en zet je notificatiemail aan

Blijf up to date van nieuwe professionals die passen bij jouw zoekvraag.

Stap 4. Beheer de profielen

Beheer de profielen door ze op te slaan als favorieten of zet ons aan de slag en laat je interesse blijken bij een profiel.

1
2
3
4

Let's Connect

Ons netwerk van professionals is groot en breidt zich dagelijks uit. Wij geloven dat het bij elkaar brengen van professionals en werkgevers zo makkelijk en transparant mogelijk zou moeten zijn. Dat laat zich niet beperken door regionale grenzen of het netwerk van één persoon. Nee, integendeel. De kennis en ervaring die we opdoen in de markt, delen we juist graag met jou. Dus ook ons netwerk. Zo blijven we verbinden.

Vind je professional