Veelgestelde vragen

Onderstaand vind je de antwoorden op veelvoorkomende vragen van werkgevers. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Dienstverlening

1. Wat is het verschil tussen detachering en interim? 
Detachering 
Ben jij op zoek naar flexibiliteit, lage risico’s en een lange termijn commitment? Dan is onze Deta-Vast oplossing perfect voor jou. Wij zorgen voor een passende kandidaat en begeleiden het complete sollicitatieproces. Geven jullie elkaar de hand? Proficiat met jullie nieuwe collega! Wij blijven voor een vooraf afgesproken termijn op de achtergrond betrokken om te zorgen voor een lange termijn match. Wij dragen alle werkgeversrisico’s en jij draagt alleen de lasten voor gewerkte uren. Meer informatie.  

Interim Professionals  
Zoek je tijdelijke aanvulling, vervanging of versterking? Dan is de inzet van één van onze Interim Professionals de perfecte oplossing voor jouw onderneming. Ervaren vakmensen die vanaf dag één van toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie. Meer informatie. 

2. Voor wie is jullie dienstverlening? 
Wij staan klaar voor iedereen met de ambities om te groeien. Ongeacht of je een eenmanszaak hebt of voor een multinational werkt. We zijn actief binnen de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector. Onze adviseurs gaan met jou het gesprek aan om te bepalen waar de mogelijkheden en voordelen van een samenwerking liggen.  

3. Kan ik bij Continu Professionals alleen terecht voor een tijdelijke werknemer? 
De doelstelling van Continu Professionals is om een brug te slaan tussen jou en je nieuwe werknemer. Onze dienstverlening is op maat, dus in feite bepaal jij zelf wat wij voor je betekenen. Het zoeken naar tijdelijke versterking behoort absoluut tot de mogelijkheden, maar de meeste bemiddelingen leiden tot een (uiteindelijk) vast dienstverband. Voor zowel een tijdelijke als vaste aanvulling op je personeel kun je dus bij ons terecht. 

4. Wat is de opzegtermijn bij een detacheringscontract? 
De opzegtermijn van een detacheringscontract is één maand. 

Werkwijze

1. Krijg ik een vaste contactpersoon? 
Onze adviseurs kennen jouw vakgebied en de markt in jouw regio. Daarom heb je het meeste contact met de specialist die jou het beste kan helpen in de zoektocht naar versterking. Jouw adviseur zal vervolgens intern met alle relevante collega’s samenwerken. 

2. Waarom willen jullie op bezoek komen bij mijn onderneming? 
Het gebeurt regelmatig dat werkzoekenden verschillende opties hebben om uit te kiezen. Daarom is het belangrijk dat wij die perfecte kandidaat voor jouw bedrijf bij ons aan tafel al enthousiast kunnen maken voor een kennismaking met jullie. Een persoonlijke indruk opdoen bij jullie op locatie is een bewezen effectieve manier om dit voor jou te kunnen doen. Door het inplannen van een bedrijfsbezoek met één van onze adviseurs help je ons jou te helpen.  

3. Kunnen jullie mij voorzien van advies over marktconforme arbeidsvoorwaarden? 
Na ruim 25 jaar op de arbeidsmarkt hebben wij uitgebreide relevante kennis van zaken. Aan de hand van het opleidingsniveau en de werkervaring van de sollicitant adviseren wij je graag over welke marktconforme arbeidsvoorwaarden je kan bieden. Denk bijvoorbeeld aan een marktconform salaris. 


Overig

1. Ik heb een klacht, waar kan ik deze melden? 
Lees hiervoor ons klachtenreglement. 

2. Ik heb een vraag over kwaliteit 
Lees hiervoor ons KVGM-beleid. KVGM staat voor Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu. 

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op