Continu professionals

voor supply chain

Wie krijgt er nou geen energie van een uitdagende en innovatieve werkomgeving zoals de logistieke sector? Wij wel in ieder geval! Als onderneming in de supply chain business is jouw bedrijf altijd in beweging en wij helpen je bij het realiseren van jouw ambities. Tussen de bestelling en de levering van goederen zit een complex proces en wij weten hoe dit in elkaar steekt.

Heb jij behoefte aan supply chain professionals om de groeiplannen voor jouw onderneming te kunnen realiseren? Dan zetten wij ons zeer uitgebreide landelijke netwerk graag voor jou in. Van transportplanner tot kwaliteitscontroleur en van teamleader tot supply chain analyst, wij zijn de enige partner die je nodig hebt voor de werving van nieuwe collega’s.

Zie jij kansen voor jouw onderneming en wil je weten hoe wij deze samen kunnen waarmaken?

Neem contact op met jouw adviseur
Let's Connect

Vind jouw professional

Begin je zoektocht naar nieuwe collega's met hulp van ons digitale platform, Connect. Hier stellen we onze zorgvuldig gescreende professionals graag aan je voor. Een unieke inkijk in ons netwerk, waar jij altijd en overal toegang tot hebt. 

Meer informatie
Referenties

Werkgevers aan het woord

"De juiste supply chain professionals"

Goede ervaringen met Continu Professionals. Snelle reacties, wat de vraag ook is. Bij een personeelsvraag krijgen we direct de juiste Supply chain professionals van hoge kwaliteit.

Jordan Operations Manager
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder met jouw vraag. Wij staan je met alle plezier te woord en helpen je, waar mogelijk, graag verder. Samen met jou willen wij werken aan onze en jouw ambities.

Contact opnemen Vind jouw adviseur