Continu professionals

in de procestechniek

Zonder jou als ondernemer staan we stil, want bijna alles om ons heen hangt samen met procestechniek. Van de auto tot aan de benzine. Van de printer tot aan het boek. Van de grondstof tot aan het eindproduct. Als werkgever in de procestechniek draai jij je hand niet om voor procesbesturing, robotisering en automatisering. Als professionele partner in de werving van personeel snappen wij dat de procesindustrie dag en nacht draait, wat bijzondere eisen met zich meebrengt. 

Wij hebben een zeer uitgebreid landelijk netwerk en helpen jou graag bij de zoektocht naar professionals in de procestechniek. Van allround operators tot procestechnologen en process engineers, wij zijn de enige partner die je nodig hebt voor de werving van nieuwe collega’s op MBO, HBO en WO niveau.

Benieuwd naar de kansen voor jouw onderneming?

Neem contact op met jouw adviseur
Let's Connect

Vind jouw professional

Begin je zoektocht naar nieuwe collega's met hulp van ons digitale platform, Connect. Hier stellen we onze zorgvuldig gescreende professionals graag aan je voor. Een unieke inkijk in ons netwerk, waar jij altijd en overal toegang tot hebt. 

Meer informatie
Referenties

Werkgevers aan het woord

"Met al onze technische functies kunnen we terecht"

Het is prettig, professioneel en informeel zaken doen. Bij deze partij kunnen we al onze technische functies kwijt. Zowel de monteur als technisch manager kon worden bemiddeld. Persoonlijk contact, flexibiliteit en meedenken zijn zaken die ik al prettig ervaar.

Babs Corporate Recruiter
"Betrokken bij ontwikkeling organisatie en aanname personeel"

Afgelopen jaren is de productie bij de plant dubbel zo groot geworden. Dat betekende ook bijna een verdubbeling van ons personeel. Continu was betrokken bij zowel de ontwikkeling van onze organisatie als de aangenomen professionals. Het gaat niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. Jullie hebben ons meerdere malen goed ondersteund.

Marloes Officer Human Resources
Luister naar de wereld van Hertog Jan

Hello procestechniek

Met trots presenteren wij Hello Work. Dé postcast serie waarin Dominique Schreinemachers je meeneemt in de wereld van onze professionals. Met in iedere aflevering boeiende werkgevers en bijzondere verhalen over groei, ambitie en succes. Met in de #1 aflevering Hertog Jan.

Meer over Hello Work
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder met jouw vraag. Wij staan je met alle plezier te woord en helpen je, waar mogelijk, graag verder. Samen met jou willen wij werken aan onze en jouw ambities.

Contact opnemen Vind jouw adviseur