Continu professionals

voor oil & gas

Zonder energie staat de moderne wereld stil, daarom blijft de behoefte aan duurzame en aan fossiele energie zeer groot. Wij zijn als intermediair al jaren thuis in beide werelden en snappen de uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken krijgt.

Heb jij behoefte aan professionals uit de oil & gas industrie om de groeiplannen voor jouw onderneming te kunnen realiseren? Dan zetten wij ons zeer uitgebreide landelijke netwerk graag voor jou in. Van construction supervisors tot servicemonteurs en van piping engineers tot werkvoorbereiders, wij zijn de enige partner die je nodig hebt voor de werving van nieuwe collega’s. Ook voor het internationaal werven van geschikt personeel zijn wij jouw betrouwbare partner.

Vind jouw adviseur
Let's Connect

Vind jouw professional

Begin je zoektocht naar nieuwe collega's met hulp van ons digitale platform, Connect. Hier stellen we onze zorgvuldig gescreende professionals graag aan je voor. Een unieke inkijk in ons netwerk, waar jij altijd en overal toegang tot hebt. 

Meer informatie
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder met jouw vraag. Wij staan je met alle plezier te woord en helpen je, waar mogelijk, graag verder. Samen met jou willen wij werken aan onze en jouw ambities.

Contact opnemen Vind jouw adviseur