Continu professionals

voor de installatietechniek

Als ondernemer in de installatietechniek zorg jij voor warmte in de winter en verkoeling in de zomer. Je zorgt voor stromend water uit de kraan en je verlicht onze huizen in het donker. Terwijl jij zorgt voor de wereld om ons heen, zorgen wij voor de groei en continuïteit van jouw onderneming.

Wij hebben een zeer uitgebreid landelijk netwerk en helpen jou graag bij de zoektocht naar professionals in de installatietechniek. Van werkvoorbereider tot koeltechnicus en van uitvoerder tot contractbeheerder, wij zijn de enige partner die je nodig hebt voor de werving van nieuwe collega’s op MBO, HBO en WO niveau.

Benieuwd naar de kansen voor jouw onderneming?

Neem contact op met jouw adviseur
Connect

Vind jouw professional

Vind de geschikte professional met de juiste ervaring, bij jou in de regio met het Connect platform. Met Connect heb je 24/7 toegang op elke locatie vanaf een laptop, telefoon of tablet.

Connect
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder met jouw vraag. Wij staan je met alle plezier te woord en helpen je, waar mogelijk, graag verder. Samen met jou willen wij werken aan onze en jouw ambities.

Contact opnemen Vind jouw adviseur