Continu professionals

voor high tech industrie

Als ondernemer in de Nederlandse high tech industrie ben je onderdeel van een belangrijke groeimotor van de economie. Jij staat vooraan bij innovatie en technologische ontwikkelingen en wij staan klaar om jou te helpen bij het realiseren van al je ambities.  

Heb jij behoefte aan technische professionals om de groeiplannen voor jouw onderneming te kunnen realiseren? Dan zetten wij onze jarenlange expertise binnen de high-tech industrie graag voor jou in. Van production engineers tot manufacturing engineers en van assemblage monteurs tot field service engineers, wij zijn de enige partner die je nodig hebt voor de werving van nieuwe collega’s.

Zie jij kansen voor jouw onderneming en wil je weten hoe wij deze samen kunnen waarmaken?

Neem contact op met jouw adviseur
Let's Connect

Vind jouw professional

Begin je zoektocht naar nieuwe collega's met hulp van ons digitale platform, Connect. Hier stellen we onze zorgvuldig gescreende professionals graag aan je voor. Een unieke inkijk in ons netwerk, waar jij altijd en overal toegang tot hebt. 

Meer informatie
Referenties

Werkgevers aan het woord

"Continu luistert, kijkt en begrijpt wat er nodig is"

De profielen die Continu aanbiedt zijn passend op de vacatures. Dit geeft aan dat men luistert, kijkt en begrijpt wat er nodig is. Het resultaat is dat ons team mede door Continu tot bloei komt!

Marlies Operations manager Assemblage
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder met jouw vraag. Wij staan je met alle plezier te woord en helpen je, waar mogelijk, graag verder. Samen met jou willen wij werken aan onze en jouw ambities.

Contact opnemen Vind jouw adviseur