Continu professionals

voor de elektrotechniek

Zonder elektriciteit staat de wereld stil. En zonder ondernemers zoals jij staat de elektrotechniek stil. Daarom zetten wij ons netwerk en onze dienstverlening graag in om jou te helpen om jouw groeiplannen te realiseren en aan de continuïteit van jouw bedrijf te werken.

Van hardware engineer tot werkvoorbereider, van storingsmonteur tot projectmanager en van calculator tot PLC software engineer, wij zijn de enige partner die je nodig hebt om die éne professional te vinden waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

Wil je weten hoe wij je kunnen ondersteunen in het waarmaken van jouw ambities? 

Neem contact op met jouw adviseur
Let's Connect

Vind jouw professional

Begin je zoektocht naar nieuwe collega's met hulp van ons digitale platform, Connect. Hier stellen we onze zorgvuldig gescreende professionals graag aan je voor. Een unieke inkijk in ons netwerk, waar jij altijd en overal toegang tot hebt. 

Meer informatie
Referenties

Werkgevers aan het woord

"Korte lijnen en soepele samenwerking"

Continu Professionals speelt in op onze actuele wervingsbehoefte. De samenwerking verloopt soepel; de lijnen zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Kortom, een prettige samenwerking.

Marloes HR Adviseur brandpreventie
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder met jouw vraag. Wij staan je met alle plezier te woord en helpen je, waar mogelijk, graag verder. Samen met jou willen wij werken aan onze en jouw ambities.

Contact opnemen Vind jouw adviseur