Interim

Heb je tijdelijke versterking nodig bij jouw woningcorporatie vanwege een grote opdracht? Of heb je behoefte aan de tijdelijke vervanging van een belangrijke werknemer? Dan is de interim dienstverlening van Continu Professionals perfect voor jouw vraagstuk. Met een gevarieerd bestand aan interim professionals bij ons op contract en een uitgebreid netwerk van ZZP-ers om dit bestand mee aan te vullen, hebben wij altijd de oplossing in huis.

Wij hebben in ruim 25 jaar een landelijk dekkend netwerk van opdrachtgevers opgebouwd. Daarmee kunnen we onze interim professionals een kijkje laten nemen in verschillende keukens. Zo creëren we all-round inzetbare professionals die inzetbaar zijn voor iedere tijdelijke opdracht. Vooraf bepalen we samen met jou de kaders van de opdracht, zodat er achteraf nooit discussie kan ontstaan. Wij blijven de werkgever en regelen de financiële zaken met de professional. En jij hoeft je nooit meer zorgen te maken over de continuïteit en ontwikkeling van je onderneming.

Terug naar overzicht Vind jouw adviseur
Voordelen Interim

Alle voordelen op een rij

Wij zorgen voor een passende professional voor jouw woningcorporatie

Wij begeleiden het complete sollicitatieproces

Je nieuwe collega versterkt het bedrijf zo lang jij deze nodig hebt

Wij blijven de werkgever en regelen de financiële zaken

Let's Connect

Vind jouw professional

Begin je zoektocht naar nieuwe collega's met hulp van ons digitale platform, Connect. Hier stellen we onze zorgvuldig gescreende professionals graag aan je voor. Een unieke inkijk in ons netwerk, waar jij altijd en overal toegang tot hebt.

Meer informatie
Advies op maat

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Iedere langdurige samenwerking begint met een eerste kennismaking. Onze adviseurs en consultants komen graag bij je langs om onze werkwijze en dienstverlening verder toe te lichten. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vind jouw adviseur