Onze Deta-Vast oplossing

Detachering

Ben jij op zoek naar flexibiliteit, lage risico’s en een lange termijn commitment? Dan is onze Deta-Vast oplossing perfect voor jou. Het gaat bij deze oplossing om functies waarbij de professional uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken.  Vinden wij die professional voor jou en blijkt het daarna een duurzame match? Dan maakt diegene na een vooraf afgesproken termijn de overstap naar een rechtstreeks dienstverband. Deze dienstverlening is op maat en dus beschikbaar voor lokale MKB ondernemingen, internationaal actieve corporates en alles daar tussenin.

Terug naar overzicht Vind jouw adviseur
Voordelen Deta-Vast

Alle voordelen op een rij

Wij zorgen voor een passende kandidaat

Wij begeleiden het complete sollicitatieproces

Wij blijven een vooraf afgesproken termijn op de achtergrond betrokken

Wij dragen alle werkgeversrisico's

Jij draagt alleen de lasten voor de gewerkte uren

Let's Connect

Vind jouw professional

Begin je zoektocht naar nieuwe collega's met hulp van ons digitale platform, Connect. Hier stellen we onze zorgvuldig gescreende professionals graag aan je voor. Een unieke inkijk in ons netwerk, waar jij altijd en overal toegang tot hebt.

Meer informatie
Advies op maat

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Iedere langdurige samenwerking begint met een eerste kennismaking. Onze adviseurs en consultants komen graag bij je langs om onze werkwijze en dienstverlening verder toe te lichten. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vind jouw adviseur