Hello, wij zijn Continu Professionals

Onze dienstverlening

Als ondernemer wil je groeien. En om te groeien verzamel je de juiste professionals om je heen. Het vinden van de specifieke professionals die jouw onderneming nodig heeft is echter een flinke klus. Gelukkig is het een klus waar wij al meer dan een kwart eeuw in gespecialiseerd zijn. Op basis van jouw wensen, behoeftes en ambities doen wij waar we goed in zijn, het vinden van die perfecte match. Wij begeleiden het complete proces, van de voorselectie tot het bespreken van de arbeidsvoorwaarden. Zo kan jij ook blijven doen waar jij goed in bent, het zorgen voor een succesvol bedrijf.

Zo gaat onze adviseur te werk

Situatieschets

Allereerst willen wij weten waarom de vacature in het leven is geroepen. Wat verwacht je van een nieuwe professional? Het huidige plekje opvullen, of wellicht nieuw leven inblazen?

Kennen van bedrijfscultuur

Wat is de bedrijfscultuur van de organisatie? Wat drijft alle collega's en wie past daar perfect tussen?

Ambities in kaart brengen

Wat drijft de organisatie en hoe wil deze groeien? En wat is de rol van de nieuwe professional bij deze groei ambitie?

Voorstellen van de juiste professionals

Op basis van alle voorgaande informatie gaan wij aan de slag met ons netwerk en selecteren wij de juiste professionals. Afhankelijk van geschiktheid en beschikbaarheid stellen wij ze digitaal aan je voor. Jij kiest welke je ook daadwerkelijk voor een eerste en tweede gesprek op bezoek wilt hebben.

Match!

Wanneer de juiste professional gesproken is en het papierwerk in orde is gemaakt, is de aanvraag voltooid. En staat er een nieuwe professional voor je klaar die met een glimlach iedere ochtend voor jouw onderneming aan de slag gaat en mee groeit.

1
2
3
4
5
Let's Connect

Vind jouw professional

Begin je zoektocht naar nieuwe collega's met hulp van ons digitale platform, Connect. Hier stellen we onze zorgvuldig gescreende professionals graag aan je voor. Een unieke inkijk in ons netwerk, waar jij altijd en overal toegang tot hebt.

Connect
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Iedere langdurige samenwerking begint met een eerste kennismaking. Onze adviseurs en consultants komen graag bij je langs om onze werkwijze en dienstverlening verder toe te lichten. Neem vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens.

Contact opnemen