Hello, wij zijn Continu Professionals

Onze dienstverlening

Wij realiseren langdurige relaties tussen werkgevers en professionals in de bouw, techniek en het publieke domein. Onze dienstverlening is op maat, dus in feite bepaal jij zelf wat wij voor jouw kunnen betekenen. Iedere professionals en organisatie is namelijk uniek, met eigen ambities, plannen en uitdagingen. En dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom passen wij eenvoudig onze dienstverlening aan. Zo staan wij klaar om zowel de professional, het MKB als corporate accounts te ondersteunen in hun groeiplannen.

Onze dienstverlening in ’t kort:

  • Bij detachering kun je eerst een bepaalde, vooraf vastgestelde periode wennen aan elkaar. Gedurende deze tijd, staat de medewerker bij Continu Professionals onder contract. Blijkt het een match? Dan maak de medewerker na de afgesproken termijn de overstap naar een rechtstreeks dienstverband.
  • Specifiek voor de invulling van management, directie en andere high-impact functies, hebben we executive search.
  • Bij een werving & selectie procedure maken wij de match en treedt de werknemer direct in dienst.
  • Tijdelijke behoefte aan versterking binnen de organisatie? Onze interim professionals zijn van alle markten thuis en we hebben een uitgebreid netwerk van ZZP-ers.
  • Speciaal voor onze internationale doelgroep die in Nederland woont en wil werken, maar hier niet afkomstig is, hebben we International recruitment opgericht.

Groeien doe je samen

Als ondernemer wil je groeien. En om te groeien verzamel je de juiste professionals om je heen. Het vinden van de specifieke professionals die jouw onderneming nodig heeft is echter een flinke klus. Gelukkig is het een klus waar wij al meer dan een kwart eeuw in gespecialiseerd zijn. Op basis van jouw wensen, behoeftes en ambities doen wij waar we goed in zijn, het vinden van die perfecte match. Wij begeleiden het complete proces, van de voorselectie tot het bespreken van de arbeidsvoorwaarden. Zo kan jij ook blijven doen waar jij goed in bent, het zorgen voor een succesvol bedrijf.

In ruim 25 jaar arbeidsbemiddeling hebben wij een zeer uitgebreid netwerk van professionals in jouw regio opgebouwd. Voordat we dit netwerk echter kunnen inzetten om jouw vacature in te vullen, brengen we eerst samen de situatie, bedrijfscultuur en ambities in kaart. Op basis van die informatie zoekt jouw eigen adviseur vervolgens naar geschikte kandidaten. Professionals die iedere ochtend met een glimlach voor jouw onderneming aan de slag gaan en met je mee willen groeien.

 

Detachering

Het gaat bij detachering om functies waarbij de professional uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Deze dienstverlening is op maat en dus beschikbaar voor lokale MKB ondernemingen, internationaal actieve corporates en alles daar tussenin. Vinden wij die professional voor jou en blijkt het daarna een duurzame match? Dan maakt diegene na een vooraf afgesproken termijn de overstap naar een rechtstreeks dienstverband.

Executive search

Het werven en aanstellen van nieuwe leiders en managers die impact hebben op de organisatie, nu en in de toekomst. Dat is één van de belangrijkste uitdagingen waar elke executive voor komt te staan. Het zijn namelijk de cruciale posities die richting en invulling geven aan het succes van jouw organisatie. De werving en selectie van zo’n professional is bij ons executive team daarom geen toevalstreffer.

Met behulp van onze bewezen methoden en toegang tot de juiste kandidaten leveren wij een belangrijke bijdrage bij het maken van deze keuze. Vanzelfsprekend werken onze executive search consultants discreet, effectief en planmatig om jouw verwachtingen te overtreffen.

Lees meer over executive search

Werving & selectie

Het gaat bij werving & selectie om functies waarbij de professional direct de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Deze dienstverlening is op maat en dus beschikbaar voor lokale MKB ondernemingen, internationaal actieve corporates en alles daar tussenin. Vinden wij die geschikte professional voor jou en accepteert diegene jullie aanbod? Dan brengen wij onze werving & selectie fee in rekening.

Interim Professionals

Heb je tijdelijke versterking in het bedrijf nodig vanwege een grote opdracht? Of heb je behoefte aan de tijdelijke vervanging van een belangrijke werknemer? Dan is de interim dienstverlening van Continu Professionals perfect voor jouw vraagstuk. Met een gevarieerd bestand aan interim professionals bij ons op contract en een uitgebreid netwerk van ZZP-ers om dit bestand mee aan te vullen, hebben wij altijd de oplossing in huis.

Wij hebben in ruim 25 jaar een landelijk dekkend netwerk van opdrachtgevers opgebouwd. Daarmee kunnen we onze interim professionals een kijkje laten nemen in verschillende keukens. Zo creëren we all-round inzetbare professionals die inzetbaar zijn voor iedere tijdelijke opdracht. Vooraf bepalen we samen met jou de kaders van de opdracht, zodat er achteraf nooit discussie kan ontstaan. Wij blijven de werkgever en regelen de financiële zaken met de professional. En jij hoeft je nooit meer zorgen te maken over de continuïteit en ontwikkeling van je onderneming.

International recruitment

Professionals en organisaties die willen groeien, laten zich niet altijd beperken tot Nederland. Zeker binnen onze disciplines niet. Speciaal voor onze internationale doelgroep die in Nederland woont en wil werken, maar hier niet afkomstig uit is, hebben wij international recruitment opgericht. Ervaren recruitment consultants begeleiden zowel professionals als werkgevers bij de werving en onboarding van expats. 

Lees meer over International Recruitment

Let's Connect

Vind jouw professional

Begin je zoektocht naar nieuwe collega's met hulp van ons digitale platform, Connect. Hier stellen we onze zorgvuldig gescreende professionals graag aan je voor. Een unieke inkijk in ons netwerk, waar jij altijd en overal toegang tot hebt.

Connect
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Iedere langdurige samenwerking begint met een eerste kennismaking. Onze adviseurs en consultants komen graag bij je langs om onze werkwijze en dienstverlening verder toe te lichten. Neem vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens.

Contact opnemen