Growth starts with Hello

Hello werkgever, wij zijn Continu Professionals

Als intermediair werken wij ruim 25 jaar mee aan het realiseren van de groeiambities van werkgevers en professionals in de bouw, techniek, civiele techniek, en publieke & woningcorporatie sector.

Als vertrouwde partner weten we waar de kansen en uitdagingen liggen voor jouw organisatie. Wij kennen de markt en spreken de taal. Met onze persoonlijke aanpak helpt jouw adviseur je met het realiseren van groei en het borgen van jullie continuïteit. We helpen je dus écht verder als werkgever.

Neem contact op met jouw adviseur Meer over onze dienstverlening
Let's Connect

Vind jouw professional

Ons netwerk, jouw nieuwe collega! Je vindt jouw nieuwe collega via ons digitale platform Connect. Hier stellen we onze zorgvuldig gescreende professionals graag aan je voor. Een unieke inkijk in ons netwerk, waar jij altijd en overal toegang tot hebt. 

Meer informatie

Ervaringen van andere werkgevers

Sinds maart 2020 hebben wij een samenwerkingsovereenkomst. Wat wij belangrijk vinden is dat er een aanspreekpunt is voor al onze vragen en dat er wordt mee gedacht, in complexe zaken, om tot een oplossing te komen. Daar slaagt men goed in. Het contact verloopt prettig. De adviseur is betrokken, heeft kennis van de afdelingen en weet wat er speelt. Ook de persoonlijke aandacht wordt gewaardeerd. Kortom: een prettige partij om mee samen te werken.

Hans Personeelsfunctionaris - Woningcorporatie

Continu Professionals is de partij die de juiste mensen weet te vinden. Daarin schakelen zij altijd snel en weet je goed waar je aan toe bent. Als klant zijn we daarin geholpen. Als verbindende factor is Continu het visitekaartje waarbij ze ontzorgen, leveren en bijdragen aan de groei van ons bedrijf.

Danny Medewerker W&S Infrastructuur W,E&I

De profielen die Continu aanbiedt zijn passend op de vacatures. Dit geeft aan dat men luistert, kijkt en begrijpt wat er nodig is. Het resultaat is dat ons team mede door Continu tot bloei komt!

Marlies OPERATIONS MANAGER ASSEMBLAGE
Corporate werkgevers

Key Accounts

Met meer dan 20 vestigingen verspreid over Nederland zijn we een landelijk actieve speler op de arbeidsmarkt. Naast onze regionaal actieve adviseurs hebben we daarom ook landelijk actieve Key Accountmanagers in dienst. Zij ondersteunen onze corporate werkgevers over de totale breedte in de werving van professionals. Benieuwd of jouw organisatie ook in aanmerking komt? 

Neem contact met ons op Vind jouw adviseur