Growth starts with Hello

Hello werkgever, wij zijn Continu Professionals

Als intermediair werken wij al 25 jaar mee aan het realiseren van de groeiambities van werkgevers en professionals in de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector.

Als vertrouwde partner weten we waar de kansen en uitdagingen liggen voor jouw organisatie. Wij kennen jouw markt en spreken jouw taal. Met onze persoonlijke aanpak helpt jouw adviseur je met het realiseren van groei en het borgen van jullie continuïteit. We helpen je dus écht verder als werkgever.

Neem contact op met jouw adviseur
Let's Connect

Vind jouw professional

Begin je zoektocht naar nieuwe collega's met hulp van ons digitale platform, Connect. Hier stellen we onze zorgvuldig gescreende professionals graag aan je voor. Een unieke inkijk in ons netwerk, waar jij altijd en overal toegang tot hebt. 

Meer informatie

Onze dienstverlening

Detachering

Onze focus ligt op de lange termijn. Gedurende de detacheringperiode heb je de kans om de professional te leren kennen. Wanneer je tevreden bent over de professional, kun je na een nader overeengekomen periode de professional kosteloos in dienst nemen.

Interim

Wij hebben Interim professionals in dienst die direct inzetbaar zijn om van jouw (tijdelijke) projecten en vraagstukken een succes te maken. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van ZZP-ers.

Vast

Maak gebruik van onze ruime database en netwerk. Wij werven en selecteren de professional die past bij jouw organisatie. Na een positief sollicitatiegesprek treedt de professional direct bij jou in dienst.

Ervaringen van andere werkgevers

Sinds maart 2020 hebben wij een samenwerkingsovereenkomst. Wat wij belangrijk vinden is dat er een aanspreekpunt is voor al onze vragen en dat er wordt mee gedacht, in complexe zaken, om tot een oplossing te komen. Daar slaagt men goed in. Het contact verloopt prettig. De adviseur is betrokken, heeft kennis van de afdelingen en weet wat er speelt. Ook de persoonlijke aandacht wordt gewaardeerd. Kortom: een prettige partij om mee samen te werken.

Hans Personeelsfunctionaris - Woningcorporatie

Continu Professionals is de partij die de juiste mensen weet te vinden. Daarin schakelen zij altijd snel en weet je goed waar je aan toe bent. Als klant zijn we daarin geholpen. Als verbindende factor is Continu het visitekaartje waarbij ze ontzorgen, leveren en bijdragen aan de groei van ons bedrijf.

Danny Medewerker W&S Infrastructuur W,E&I

De profielen die Continu aanbiedt zijn passend op de vacatures. Dit geeft aan dat men luistert, kijkt en begrijpt wat er nodig is. Het resultaat is dat ons team mede door Continu tot bloei komt!

Marlies OPERATIONS MANAGER ASSEMBLAGE
Corporate werkgevers

Key Accounts

Met meer dan 20 vestigingen verspreid over Nederland zijn we een landelijk actieve speler op de arbeidsmarkt. Naast onze regionaal actieve adviseurs hebben we daarom ook landelijk actieve Key Accountmanagers in dienst. Zij ondersteunen onze corporate werkgevers over de totale breedte in de werving van professionals. Benieuwd of jouw organisatie ook in aanmerking komt? 

Neem contact met ons op Vind jouw adviseur