Jouw vakgebied

Werken in de werktuigbouwkunde

Machines maken ons leven makkelijker en jij zorgt er als werktuigbouwkundige voor dat die machines gemaakt worden en blijven werken. Werktuigbouwkunde is overal om ons heen en daarom ben jij onmisbaar! Dus los jij graag problemen op een constructieve manier op? Help jij graag mee aan een beter, schoner en duurzamer Nederland? Wij helpen jou aan je volgende baan. 

Als techneut in de werktuigbouwkunde (WTB) ben jij een belangrijke schakel in de industrie en wij begrijpen dat. Daarom hebben we vacatures beschikbaar voor functies binnen de werktuigbouwkunde op MBO, HBO en WO niveau. Van mechanical engineer tot calculator, van werkvoorbereider tot CNC draaier en van projectleider tot servicemonteur. Wij hebben een passende uitdaging voor jou beschikbaar op ieder moment van jouw werktuigbouwkundige carrière.

Werktuigbouwkunde vacatures

Automation Engineer
  • Oosterhout
  • HBO
Projectleider ASML
  • Son en Breugel
  • HBO

Je carrière in de lift

Wij werken met verschillende key accounts samen, waar wij mogelijkheden zien voor jou. Al eens gedacht aan een mooie carrière bij BAM of Heijmans? Of misschien wel bij ASMLSpie of Daf? Bekijk alle mogelijkheden en solliciteer!

Referenties

Professionals aan het woord

"Ze nemen de tijd je beter te leren kennen"

Na het vroegtijdig stoppen van mijn studie had ik via Continu binnen 2 weken al een geschikte baan gevonden. Continu neemt bij het kennismakingsgesprek de tijd om je beter te leren kennen om zo een goede match te vinden. Na een jaar gewerkt te hebben via Continu is alles zeer goed verlopen en de betrokkenheid van Continu is altijd zeer goed geweest.

Qiao Ben
"Bedrijf gevonden die aan al mijn wensen voldeed"

Bij het vinden van een nieuwe uitdaging heeft Continu mij uitstekend geholpen. Ze hadden vrij snel een bedrijf gevonden dat aan al mijn wensen voldeed. Ook tijdens mijn contractperiode is Continu flexibel en verlenen ze een goede service.

Ted
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen je graag om je groeiambities waar te maken. Onze adviseurs staan voor je klaar om jou op weg te helpen.

Neem contact op Vind jouw adviseur