Werken in de techniek

Techniek is overal in te vinden, of het nu gaat om computers en systemen of de auto’s waarin we rijden. De wereld van techniek staat nooit stil en is enorm aan het groeien. Dit betekent dus ook dat er een groot toekomstperspectief in zit. 

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de technische sector en wij streven ernaar om jouw groei ambities waar te maken. Onze technische specialismes zijn: elektrotechniek, high tech, installatietechniek, procestechniek en werktuigbouwkunde. Door ons grote aanbod van vacatures binnen de techniek hebben wij een passende uitdaging voor jou op ieder moment in jouw carrière. Van werkvoorbereider tot projectmanager en van calculator tot servicemonteur. Laat ons weten wat jouw ambities zijn!

Technische vacatures

Procesoperator
  • Weert
  • MBO
Onze key accounts

Jouw carrière in de lift

Wij werken met verschillende key accounts samen, waar wij mogelijkheden zien voor jou. Al eens gedacht aan een mooie carrière bij BAM of Heijmans? Of misschien wel bij ASML, Spie of Daf? Bekijk alle mogelijkheden en solliciteer!

Onze specialismes
Podcast

Luister naar de wereld van onze professionals

Host Dominique Schreinemachers stapt samen met Bas de Bruin (Van Dorp), Tristan van Putten (Van Dorp) en Wesley Hildebrand (Continu Professionals) in de wereld van de installatietechniek, bijzondere uitdagingen en het werken binnen een familiebedrijf.

 

Luister hier meer podcasts
Referenties

Professionals aan het woord

"Het was meteen raak"

Er wordt vanaf moment één naar je geluisterd. In een gezellig en down-to-earth gesprek, besprak ik mijn C.V. en lichtte ik mijn toekomstdoelen toe. Mijn adviseur had direct een aantal werkgevers waar hij me voorstelde en een week later ging ik al op gesprek. Het was meteen raak! Ik zit op een fijne plek en ook nu nemen jullie nog de tijd om te kijken hoe het nu met mij gaat.

Ben
"Open en eerlijke gesprekken"

Continu heeft mij erg correct geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. De gesprekken waren open en eerlijk en ik ben zeer tevreden hoe de medewerkers mijn belangen hebben behartigd. Helaas was het dienstverband van korte duur, maar als het nodig is zal ik zeker Continu weer benaderen.

Paul
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen je graag om je groeiambities binnen de techniek waar te maken. Onze adviseurs staan voor je klaar om jou op weg te helpen.

Neem contact op Vind jouw adviseur