Jouw vakgebied

Werken in de installatietechniek

Jij zorgt voor warmte in de winter en verkoeling in de zomer. Als techneut in de installatietechniek zorg je voor stromend water uit de kraan en verlicht je onze huizen in het donker. Met andere woorden: zorg jij er graag voor dat de moderne, complexe installaties van een gebouw optimaal werken? Haal jij graag dingen uit elkaar om te leren hoe ze werken? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Want terwijl jij zorgt voor de wereld om ons heen, zorgen wij voor jouw carrière in de installatietechniek. Daarom hebben we passende vacatures beschikbaar op MBO, HBO en WO niveau. Van werkvoorbereider tot koeltechnicus en van uitvoerder tot contractbeheerder. Wij hebben een passende uitdaging voor jou beschikbaar op ieder moment van jouw carrière in de installatietechniek.

Installatietechniek vacatures

Service monteur ASML
  • Veldhoven
  • MBO
ASML Engineer
  • Veldhoven
  • HBO
Luister naar de wereld van onze professionals

Hello Installatietechniek

Host Dominique Schreinemachers stapt samen met Bas de Bruin (Van Dorp), Tristan van Putten (Van Dorp) en Wesley Hildebrand (Continu Professionals) in de wereld van de installatietechniek, bijzondere uitdagingen en het werken binnen een familiebedrijf.

Naar de podcast
Referenties

Professionals aan het woord

"Open en eerlijke gesprekken"

Continu heeft mij erg correct geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. De gesprekken waren open en eerlijk en ik ben zeer tevreden hoe de medewerkers mijn belangen hebben behartigd. Helaas was het dienstverband van korte duur, maar als het nodig is zal ik zeker Continu weer benaderen.

Paul
"Prettige samenwerking"

Prettige samenwerking bij zoeken van nieuwe werkomgeving!

Bert

Jouw carrière in de lift

Wij werken met verschillende key accounts samen, waar wij mogelijkheden zien voor jou. Al eens gedacht aan een mooie carrière bij BAM of Heijmans? Of misschien wel bij ASMLSpie of Daf? Bekijk alle mogelijkheden en solliciteer!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen je graag om je groeiambities waar te maken. Onze adviseurs staan voor je klaar om jou op weg te helpen.

Neem contact op Vind jouw adviseur