Jouw vakgebied

Werken in de high tech

De Nederlandse high tech industrie is een belangrijke groeimotor van de economie. Succesverhalen zijn onder meer de chipmachines van ASML, melkrobots van Lely, autobandenmachines van VMI Group en MRI-scanners van Philips. Deze succesverhalen hadden niet kunnen bestaan zonder jou, de professional die ervoor zorgt dat de motor blijft draaien.

Jij staat vooraan bij innovatie en technologische ontwikkeling. Je bent een onmisbare schakel in het proces en daarom hebben wij de meest uitdagende vacatures in de high tech industrie voor jou. Bij ons vind je vacatures op MBO, HBO en WO niveau. Je vindt vacatures als production engineer, manufacturing engineer, assemblage monteur of onderhoudsmonteur. Waar je ook staat in je carrière, wij hebben een passende uitdaging voor jou beschikbaar op welk moment dan ook.

High tech vacatures

Logistiek Medewerker - ASML
  • Veldhoven
  • Geen diploma vereist

Je carrière in de lift

Al eens gedacht aan een mooie carrière bij ASML? Bekijk alle mogelijkheden en solliciteer!

Werken bij ASML
Referenties

Professionals aan het woord

Tijdens mijn afstudeerstage kwam ik met jullie in contact en na een eerste gesprek kwamen er al snel concrete vacatures op tafel. Nu, enkele weken later, heb ik een contract getekend en gaat mijn avontuur beginnen als fulltime Production Engineer! Al met al kan ik jullie aanbevelen! Niet alleen vanwege persoonlijke en flexibele omgang, maar ook het razendsnelle en sterke resultaat!

Sander production engineer

Ik ging gespannen naar het kennismakingsgesprek. Toen mijn adviseur enthousiast binnenkwam en met een grapje het ijs brak was dat snel over. Na een prettig en open gesprek ging ik met een goed gevoel de deur uit. Voor een sollicitatiegesprek werd ik goed voorbereid op het bedrijf waar ik aan de slag wilde. En ik werd aangenomen! Inmiddels heb ik een vast contract en voel ik mij helemaal op mijn plek. Dankjewel!

Annuska laborant

Bij het eerste telefoongesprek, de kennismaking, en alle gesprekken die hierop volgden, werden mijn wensen uitvoerig besproken. Daarna hebben jullie mij bij enkele bedrijven voorgedragen, dit ging ook altijd in samenspraak. Ik ben bij twee bedrijven op gesprek geweest, waarvan één helemaal bij mij aansluit. Ook nu ik hier enkele weken werkzaam ben, blijft de betrokkenheid.

Bram
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen je graag om je groeiambities waar te maken. Onze adviseurs staan voor je klaar om jou op weg te helpen.

Neem contact op Onze adviseurs