Werken in de bouw

De bouwsector staat als een huis en samen met ons bouw jij daar aan mee. Nederland is nog lang niet af, daarom heeft de bouwsector volop carrièrekansen voor jou. Als bouwkundige speel je een belangrijke rol als ‘spin in het web’ tussen opdrachtgever, ontwerper en uitvoerder. Jij overziet het gehele bouwproces en slaat een brug tussen bijvoorbeeld de architect en de bouwer. Voel jij je hier in thuis? 

Je vindt bij ons vacatures voor functies binnen de bouwbranche op MBO, HBO en WO niveau. Van werkvoorbereider tot tendermanager, van BIM modelleur tot calculator en van uitvoerder tot constructeur. Wij hebben een passende uitdaging voor jou beschikbaar op ieder moment in jouw bouwcarrière.

 

 

Bouw vacatures

Jouw carrière in de lift

Wij werken met verschillende key accounts samen, waar wij mogelijkheden zien voor jou. Al eens gedacht aan een mooie carrière bij BAM of Heijmans? Of misschien wel bij ASMLSpie of Daf? Bekijk alle mogelijkheden en solliciteer!

Referenties

Professionals aan het woord

"Trouwe samenwerking met vaste contactpersoon"

Ik werk sinds april via Continu bij Heijmans Schiphol als werkvoorbereider. Hier werken vraagt niet alleen geduld maar ook zeker een creatief oplossingsvermogen. Werk al zo’n 5 jaar samen met mijn vaste contactpersoon bij Continu. Samen hebben we ervoor gezorgd dat ik bij meerdere opdrachtgevers heb gewerkt en zodoende elke keer een nieuwe stap in mijn carrière kon zetten. Van monteur naar service coördinator tot werkvoorbereider.

Bart
"Fijne samenwerking"

Ben al verschillende keren gekoppeld aan Continu. Mijn ervaring daarin is erg fijn en goed. Ik ben nu in dienst bij Continu en werk voor de BAM. Mijn adviseur is meerdere keren bij me op de werklocatie geweest. Ze reageert altijd netjes en wat het fijnst is, ze regelt altijd alles goed.

Reinald
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen je graag om je groeiambities waar te maken. Onze adviseurs staan voor je klaar om jou op weg te helpen.

Neem contact op Vind jouw adviseur