Wat doet een woonconsulent?

Als Woonconsulent zorg jij voor een goede, veilige en fijne woonomgeving van de huurders van een woningcorporatie. Je informeert, begeleidt en adviseert huurders met hun vragen, bemiddeld bij geschillen en verzorgt maatwerk oplossingen voor alle voorkomende vraagstukken zoals overlast. Continu Professionals heeft een zeer groot netwerk van woningcorporaties bij jou in de buurt waar jij als Woonconsulent aan de slag kan gaan. Ben je toe aan de volgende stap als Woonconsulent? Wij kennen de markt en de kansen voor jou.

meer informatie vacatures woningcorporaties

Woonconsulent salaris

Wat een Woonconsulent verdient is enorm afhankelijk van de opleiding die je hebt gevolgd en werkervaring die je het opgedaan. Gemiddeld ligt het Woonconsulent salaris op €44.500. 

Een junior Woonconsulent salaris zit gemiddeld op €42.500. Medior Woonconsulent salaris zit gemiddeld op €47.000. Senior Woonconsulent salaris zit hier gemiddeld nog boven. 

Benieuwd wat jij kan verdienen? Neem contact op met een adviseur bij jou in de buurt en vind de juiste vacature met een passend woonconsulent salaris.

Vacatures woonconsulent

Wat doet een wijkbeheerder

Als Wijkbeheerder werk je aan schone, groene en veilige buurten. Je bent altijd onder de mensen en ondersteunt kwetsbare huurders. Daarnaast stimuleer je eigenaarschap. Je bent eigenlijk de oren en ogen van de woningcorporatie in de wijk of in een specifiek complex. Deze functie heeft vaak een sociaal, technisch en commercieel beheer aspect, waarbij de nadruk op het sociale ligt.  

Continu Professionals heeft een zeer groot netwerk van organisaties bij jou in de buurt waar jij als Wijkbeheerder aan de slag kan gaan. Ben je toe aan de volgende uitdaging als Wijkbeheerder? Wij kennen de markt en de kansen voor jou. 

Meer informatie

Wijkbeheerder salaris

Wat een Wijkbeheerder verdient is enorm afhankelijk van de opleiding die je hebt gevolgd en werkervaring die je het opgedaan. Gemiddeld ligt het Wijkbeheerder salaris op €39.000. 

Benieuwd wat jij kan verdienen? Neem contact op met een adviseur bij jou in de buurt en vind de juiste vacature met een passend wijkbeheerder salaris. 

Naar jouw nieuwe uitdaging

Vacatures Woningcorporaties

Bij ons vind je verschillende vacatures woonconsulent en vacatures wijkbeheerder. Hier vind je meer informatie over werken bij woningcorporaties Vind hier je nieuwe uitdaging.

Vastgoedmanager
  • Limburg
  • HBO