Wat doet een werkvoorbereider?

Als werkvoorbereider speel je een belangrijke rol in de organisatie. Je hebt namelijk een groot aantal taken en verantwoordelijkheden in deze rol. Jij zorgt voor de perfecte voorbereiding van projecten. Daarnaast voer je ook vaak planning en calculatie taken uit. Plannen en organiseren zit je in het bloed. Je kunt goed samenwerken en werkt heel nauwkeurig. Voel jij je prettig als je de ‘spin in het web’ kan zijn? Dan is deze spilfunctie als werkvoorbereider echt iets voor jou.

meer informatie vacatures werkvoorbereider

Wat is een werkvoorbereider?

Als werkvoorbereider ben je de verbindende factor in een team. Je bent vaak ook de schakel tussen binnen en buiten. De schakel tussen het bedrijfsbureau en de werkplaats dus. Jij plant, calculeert en bereidt projecten tot in de puntjes voor. Om een project, bijvoorbeeld in de bouw, utiliteit of industrie, soepel te laten verlopen is nodig dat de juiste mensen en middelen op de juiste tijd op de juiste plek zijn. Daar zorg jij voor, door gelijk in de beginfase van het project alles in kaart te brengen.

Continu Professionals heeft een zeer groot netwerk van bedrijven bij jou in de buurt waar jij als werkvoorbereider aan de slag kan gaan. Ben je toe aan de volgende stap als werkvoorbereider? Wij kennen de markt en de kansen voor jou.

Meer informatie

Wat verdient een werkvoorbereider?

Wat een werkvoorbereider verdient is enorm afhankelijk van de opleiding die je hebt gevolgd en werkervaring die je het opgedaan.
Benieuwd wat jij kan verdienen? Neem contact op met een adviseur bij jou in de buurt en vind de juiste vacature met goed salaris.

Salaris werkvoorbereider

Een junior jaarsalaris zit gemiddeld op €39.500. Medior jaarsalaris zit gemiddeld op €46.500. Senior jaarsalaris zit gemiddeld boven de €50.000.

Naar jouw nieuwe uitdaging

Vacatures werkvoorbereider

Adviseur Hydrologie
  • Roermond
  • HBO