Wat doet een uitvoerder?

Als uitvoerder speel je een belangrijke rol bij projecten. Jij zorgt ervoor dat alles op de bouwplaats of de werkvloer op rolletjes loopt. Je stuurt de mensen aan en schakelt met kantoor of bedrijfsbureau. Meestal werk je nauw samen met een werkvoorbereider. Je rapporteert aan de projectleider. Je kunt goed samenwerken, durft beslissingen te nemen en bent communicatief sterk. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze uitdagende functie als uitvoerder echt iets voor jou.

meer informatie vacatures uitvoerder

Uitvoerder salaris

Wat een uitvoerder verdient is enorm afhankelijk van de opleiding die je hebt gevolgd en werkervaring die je het opgedaan. Gemiddeld ligt het uitvoerder salaris op €47.500.

Een junior uitvoerder salaris zit gemiddeld op €43.500. Medior uitvoerder salaris zit gemiddeld op €50.000. Senior uitvoerder salaris zit hier gemiddeld nog boven.

Benieuwd wat jij kan verdienen? Neem contact op met een adviseur bij jou in de buurt en vind de juiste vacature met goed salaris.

Vacatures uitvoerder

Uitvoerder bouw

Als uitvoerder bouw ben je de verbindende factor in een bouwteam. Je bent vaak ook de schakel tussen de werkvloer of bouwplaats en de collega’s binnen. De contactpersoon voor het bedrijfsbureau dus. Jij stuurt aan, houdt planning in de gaten en houdt een scherp oog op de kwaliteit. Om een project, bijvoorbeeld in de bouw, utiliteit of industrie, soepel te laten verlopen is het belangrijk dat iedereen doet wat hij of zij zou moeten doen. Jij zorgt daarvoor.

Naar jouw nieuwe uitdaging

Salaris uitvoerder bouw

Het salaris van een uitvoerder in de bouw is gemiddeld jaarsalaris €47.500. Dit komt op een gemiddeld bruto maand salaris van € 3.650.

Continu Professionals heeft een zeer groot netwerk van bedrijven bij jou in de buurt waar jij als uitvoerder aan de slag kan gaan. Ben je toe aan de volgende stap als uitvoerder? Wij kennen de markt en de kansen voor jou.

meer informatie

Vacatures uitvoerder

Uitvoerder
  • Limburg
  • MBO
Uitvoerder GWE
  • Barneveld
  • HBO