Wat doet een constructeur?

Als Constructeur maak en controleer je zelfstandig berekeningen en ontwerpen van constructies. Afhankelijk van jouw ervaring worden deze constructies steeds complexer. Sommige constructeurs specialiseren zich op bepaalde projecten of uitdagingen, anderen zijn meer allround actief. De functie van Constructeur is een belangrijke rol binnen projecten.

meer informatie vacatures constructeur

Wat is een constructeur?

Het berekenen en uitdenken van constructies geeft je energie en je gaat graag voor de hoogste kwaliteit. Je kunt helemaal opgaan in details, terwijl je ook het overzicht weet te bewaren. 

Jij zorgt er als Constructeur voor dat constructies in hout, beton en staal overeind blijven. Constructeurs zijn actief in verschillende vakgebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan constructeur bouw, constructeur civiele techniek of werktuigbouwkundig constructeur.  

Continu Professionals heeft een zeer groot netwerk van bedrijven bij jou in de buurt waar jij als Constructeur aan de slag kan gaan. Ben je toe aan de volgende uitdaging als Constructeur? Wij kennen de markt en de kansen voor jou. 

Meer informatie

Salaris constructeur

Wat een Constructeur verdient is enorm afhankelijk van de opleiding die je hebt gevolgd en werkervaring die je het opgedaan. Gemiddeld ligt het salaris Constructeur op €45.000. 

Een salaris Constructeur junior zit gemiddeld op €41.000. Salaris Constructeur medior zit gemiddeld op €51.000. Salaris Constructeur voor een senior zit hier gemiddeld nog boven. 

Benieuwd wat jij kan verdienen? Neem contact op met een adviseur bij jou in de buurt en vind de juiste Constructeur vacature met een passend salaris. 

Naar jouw nieuwe uitdaging

Vacatures constructeur

Constructeur
  • Waalwijk
  • HBO
Junior Constructeur
  • Eindhoven
  • HBO
Aankomend Constructeur
  • Groningen
  • HBO