Wat doet een BIM modelleur?

Je verwerkt als BIM Modelleur data in het Building Information Model, wat steeds vaker de basis van bouwmodellen is. Als BIM Modelleur sta je dus aan de basis van mooie projecten. Jij bent bijvoorbeeld betrokken bij projecten in de woningbouw, utiliteit of Rijksvastgoed. Je houdt je bezig met het maken van berekeningen, verslagen, rapportages en bouwtekeningen in een Revit en AutoCAD 3D-informatiemodel. Aan afwisseling geen gebrek als BIM Modelleur! 

Meer informatie Vacatures BIM modelleur

Wat is een BIM Modelleur?

Ben je benieuwd of ontwerpen en bouwen in het Building Information Model iets voor jou is? Als je graag nauwkeurig werkt, oplossingsgericht en creatief bent, dan past het prima bij je. Jij draait je hand niet om voor het vastleggen van  berekeningen, verslagen, rapportages en bouwtekeningen. Revit en AutoCad hebben geen geheimen voor jou. Of je bent er zo geïnteresseerd in dat dit binnenkort zo zal zijn.  

Continu Professionals heeft een zeer groot netwerk van bedrijven bij jou in de buurt waar jij als BIM Modelleur aan de slag kan gaan. Ben je toe aan de volgende uitdaging als BIM Modelleur? Wij kennen de markt en de kansen voor jou.  

Vacatures BIM modelleur

BIM Modelleur salaris?

Wat een BIM Modelleur verdient is enorm afhankelijk van de opleiding die je hebt gevolgd en werkervaring die je het opgedaan. Gemiddeld ligt het BIM Modelleur salaris op €42.500. 

Een BIM Modelleur salaris junior zit gemiddeld op €38.500. Het BIM Modelleur salaris medior zit gemiddeld op €44.500. En het BIM Modelleur salaris senior zit hier gemiddeld nog boven. 

Benieuwd wat jij kan verdienen? Neem contact op met een adviseur bij jou in de buurt en vind de juiste vacature met een passend BIM Modelleur salaris.

meer informatie

Vacatures BIM modelleur

BIM-Modelleur
  • Eindhoven
  • HBO
Traineeship Bouwkunde
  • Groenlo
  • HBO