Verrijk je vacatures door gebruik te maken van deze tool

VideoMyJob

Een vacature video is 4x effectiever dan een reguliere vacature tekst. Dit is een van de voordelen van het gebruik van VideoMyJobs. Door het gebruik van video gaan wij sneller mee met de tijd én verbeteren wij ons merk. Het is een extra service die tot meer conversie leidt. Naast dat het dus effectief is, is het ook goed voor je eigen ontwikkeling. Door deze nieuwe vaardigheid onderscheidt jij je van de rest! In de tutorial hiernaast wordt de basis uitgelegd. De andere video’s op deze pagina zijn om te informeren, verdiepen en om te ondersteunen. Bij vragen kun je altijd terecht bij de VMJ ambassadeurs. Neem alles rustig door en we zien graag de video’s tegemoet komen. Veel film plezier!

De stappen

Open de VideoMyJob app

Als de app is geopend en je bent nieuw heb je toegang tot jouw VideoMyJob omgeving via de optie: "got an invite?". Deze is naar je toegestuurd via je werkmail. Heb je al een inlog? Dan kun je gewoon op de reguliere manier inloggen.

Maak een script

Maak van te voren een script, zodat je precies weet wat je over wilt brengen.

Vind de juiste (film) omgeving

Zorg voor een inspirerende en/of prikkelende filmomgeving

Neem je video op

Vlot en enthousiast spreken is the key

Bewerk je video

Kijk je hele video na en zorg dat de banners en het logo goed staan.

Download je video en zet op de juiste kanalen

En nu komt het echte werk!

1
2
3
4
5
6

Verdieping

Enthousiast geworden en zie jij de mogelijkheden? Dan hebben wij nog een paar tutorials over hoe je je video’s nog beter kunt maken.

Onze deur staat altijd open

Zeg hello tegen je ambities binnen de procestechniek. Kom er eens over praten. Onze deur staat altijd (en overal) open, wij staan je met alle plezier te woord.

Neem contact met ons op