Solliciteren

Hoe haal je het meeste uit je sollicitatie?

Solliciteren is een spannend proces. Je hebt een mooie kans gezien en nu is het aan jou om deze te pakken. Wij hebben het met onze professionals al duizenden keren meegemaakt en het blijft spannend. Daarom hebben we alle tips & tools verzameld waarmee je het beste resultaat haalt uit ieder gesprek. Ook als je niet vooruit kan kijken naar een nieuwe baan, kijk je in ieder geval terug op een waardevol leermoment. Maar, bij voorkeur toch die baan! Bekijk hier onze vacatures.

Motivatie is de sleutel tot succes

Je bent "open to work" en je hebt al een aantal leuke vacatures gezien waar jij jezelf verder kan ontwikkelen. Met alleen een goede CV kom je er helaas meestal niet. Nieuwe werkgevers vragen vaak ook een motivatie. Maar hoe schrijf je een goede motivatiebrief? En heb je hiervoor ook referenties nodig? Wij geven je de ins en outs hierover. Bekijk hier alle tips.

Het solliciteren gaat nu echt beginnen

Sollicitatiegesprekken blijven vaak spannend, je wilt namelijk een goede eerste indruk achterlaten. Nadat je je CV en motivatiebrief hebt ingeleverd mag je gelukkig op gesprek komen. Maar wat dan? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. Bekijk hier alle sollicitatietips. 

Managers & Werkgevers

Als manager en werkgever wil jij ook goed voorbereid zijn op een sollicitant. Welke vragen ga je stellen? Welke houding neem je aan? Maar ook hoe wijs je een sollicitant netjes af? Wij hebben de tips voor je op een rijtje gezet. Kijk hier voor alle management tips.

Laat het ons weten!

Wij kunnen jou helpen

Wil jij nog meer weten hoe jij je verder kunt ontwikkelen? Wij hebben nog veel meer tips & tools voor je klaar staan. Of wil jij geholpen worden in jouw ontwikkeling? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Vind jouw adviseur