Waarom kiezen voor Continu?

Wij helpen je groeien

Wij hebben in 25 jaar een zeer uitgebreid netwerk binnen de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector opgebouwd. Voordat we dit netwerk echter voor je inzetten gaat onze aandacht eerst naar jou toe. We starten namelijk met een informele kennismaking met één van onze adviseurs. Een prettig gesprek, maar we gaan je wel even flink doormidden zagen. Anders kunnen we je niet écht helpen groeien in je carrière.  

Wij helpen je verder

Tips & tools

Jouw carrière verdient altijd aandacht toch? Of je nou open staat voor een nieuwe stap of helemaal gelukkig bent in je huidige baan. Jij wilt blijven groeien als mens en als professional. Om je op weg te helpen, hebben wij alvast wat handige tips en tools voor je op een rij gezet. Van de belangrijkste do's en don'ts voor sollicitatiegesprekken tot persoonlijke competenties zoals focus en omgaan met werkdruk. Alles op één plek om je verder te helpen.
Ga direct naar:

Wil je direct naar al onze tips of check onze handige CV-tool.

Tips om te groeien

Ben jij je aan het oriënteren, ga jij solliciteren of ben je al aan de slag bij je droombaan? Voor iedere situatie hebben wij de beste tips voor jou verzameld! We hebben per categorie onze best gelezen artikelen voor je op een rij gezet. Wil je op je gemak door het complete aanbod scrollenOok dat kan! Hier kun je al onze tips vinden.

Kijk en luister plezier

Hello Work

Wat zoeken werkgevers nou eigenlijk? In de podcastserie met Dominique Schreidemachers beantwoorden verschillende klanten deze vraag voor jou. Bedrijven uit ons netwerk schuiven aan om te praten over groei, ambitie en succes. Luister je mee?

Kijk en luister
Maak je eigen CV

CV-tool

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Je CV is je persoonlijke visitekaartje dat je achterlaat bij je toekomstige werkgever. Belangrijk dus dat je je CV zorgvuldig opbouwt. Gebruik onze gratis CV-tool voor een goede eerste indruk.

Ga naar de CV-tool
Carrière advies

Wij staan voor je klaar

Wij helpen je graag op weg om de juiste carrièrestap te maken. Ook als je niet direct op zoek bent naar een nieuwe baan, want er valt altijd iets te leren en ontdekken toch?

  • Een uitgebreid netwerk in de regio in het vakgebied dat bij je past. 
  • Een goede voorbereiding van je sollicitatiegesprek bij je potentiële werkgever.
  • Een doorkijkje in je carrièrepad en een advies om op het juiste moment promotie te maken.
  • Tips om te starten aan je nieuwe baan en wellicht tips om je oude werk met een positief gevoel af te sluiten.
Neem contact op met één van onze adviseurs
MAAK DE JUISTE CARRIÈREKEUZE IN EEN WERELD DIE ELKE DAG VERANDERT

Voor studenten

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het begint al bij de tientallen opleidingen en richtingen waaruit je kan kiezen. Uiteindelijk weet je de juiste keuze te maken, en dan? Weet jij welke functie of soort organisatie vervolgens bij jou past? Welke vaardigheden heb je bijvoorbeeld nodig om die droombaan binnen te slepen? We helpen je met al deze vragen.

Bekijk hier jouw mogelijkheden