Hello professional

Modelleur, Constructeur en Tekenaar..,

Direct naar alle vacatures

> Daar kun je trots op zijn

Hoe mooi is het wanneer je aan projecten mag werken waar iedereen over praat? Jij hebt een belangrijke rol in het geheel en dan kan je extra trots op jezelf zijn. Hoe zit dat momenteel voor jou?

> Altijd blijven leren 

Werken in projecten kan altijd efficiënter, beter of gemakkelijker. Daarom zijn er verschillende cursussen en opleidingen beschikbaar. Wanneer is de laatste keer geweest dat jij iets geleerd hebt?

> Samen succesvol 

Ieder lid van het projectteam, leidinggevend of juist niet, is belangrijk voor het succes van het project. Daarom moet je van elkaar op aan kunnen. Hoe zit dat met jouw huidige werkomgeving?

Carriérekansen

Deze professionals gingen je voor

En gaan nu tevreden naar huis

Continu heeft mijn afgelopen 3 jaar geholpen. Continu is een goede organisatie met aardige mensen die zorgen dat je aan de juiste baan komt. Ook zijn ze echt te vertrouwen omdat ze diep naar je wensen en ambitie kijken. Ik wil Continu nogmaals bedanken.

Pim

Waarom Continu? Omdat zij mij zo super hebben ontvangen en luisterden naar mij, daar werd ik enthousiast van en ze hebben alles snel geregeld! NU ga ik nog steeds met plezier naar het werk!

Ruud

Ik ben goed geholpen door Continu, er werd ook echt naar mijn wensen geluisterd. Ik heb voor Continu gekozen omdat het me zelf niet lukte een nieuwe baan te vinden.

Bart

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zowel vacatures voor jou als constructeurmodelleur of tekenaar. Blader er rustig doorheen en wie weet vind je vandaag nog jouw nieuwe baan.

Over Ons

 

Wij zorgen ervoor dat je elke dag tevreden naar huis gaat. Ben jij op zoek naar meer uitdaging in je projecten? Wil jij meer connectie voelen met de collega’s uit je projectteam? Of zoek je juist meer mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen? Het kan allemaal en wij zijn er voor je om die stap daadwerkelijk te maken.   

Samen zetten we al je wensen en eisen kritisch op een rij. Dan bespreken we jouw mogelijkheden in de regio. We kijken naar de persoon achter het cv en de cultuur van een bedrijf om een match te maken. Zo zorgen we ervoor dat je voor langere tijd op je plek zit.  

Wacht dus niet langer en neem contact op met je regionale adviseur.

Naar jouw nieuwe uitdaging