Ben jij actief als tekenaar, constructeur, modelleur of architect?

Dan sta jij aan de basis van ontwikkelprojecten in de bouw of techniek. Of het nou gaat om een technische installatie, een civiele constructie of een gebouw, dankzij jou kan het gemaakt worden én blijft het stevig staan. Jij kan hier al je creativiteit en expertise in kwijt en dat is waarschijnlijk één van de belangrijkste redenen waarom je deze baan hebt. Maar ga jij nog iedere dag tevreden naar huis toe? Haal jij nog voldoende energie uit je werkdagen?

Direct naar alle vacatures

> Daar heb jij aan meegewerkt

Hoe mooi is het als je een gebouw of installatie kan aanwijzen waar jij de constructie of technische tekening voor hebt gemaakt? Wanneer was de laatste keer dat jij trots was op jouw werk? 

> Samenwerken aan succes

Goed kunnen samenwerken is van groot belang in jouw functie, waar verschillende belangen samenkomen in een tekening of berekening. Hoe zit dat bij jou? Verloopt de samenwerking nog soepel van beide kanten? 

> Blijf op de hoogte

De wereld van tekenen en modelleren staat niet stil. En jouw ontwikkeling als professional dus ook niet. Lukt het jou om bij te blijven met de laatste innovaties en methodieken? 

Carriérekansen

Deze professionals gingen je voor

En gaan nu tevreden naar huis

Continu is een goede organisatie met aardige mensen die zorgen dat je aan de juiste baan komt. Ook zijn ze echt te vertrouwen omdat ze diep naar je wensen en ambitie kijken. Ik wil Continu nogmaals bedanken.

Pim

Waarom Continu? Omdat zij mij zo super hebben ontvangen en luisterden naar mij, daar werd ik enthousiast van en ze hebben alles snel geregeld! NU ga ik nog steeds met plezier naar het werk!

Ruud

Ik ben goed geholpen door Continu, er werd ook echt naar mijn wensen geluisterd. Ik heb voor Continu gekozen omdat het me zelf niet lukte een nieuwe baan te vinden.

Bart

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zowel vacatures voor jou als constructeur, modelleur of tekenaar. Een beter beeld krijgen over wat doet een constructeur en wat doet een BIM modelleur? Blader er rustig doorheen en wie weet vind je vandaag nog jouw nieuwe baan.

BIM-Modelleur
  • Eindhoven
  • HBO

Over ons

 

Wij zorgen ervoor dat je elke dag tevreden naar huis gaat. Ben jij op zoek naar meer uitdaging in je projecten? Wil jij meer connectie voelen met de collega’s uit je projectteam? Of zoek je juist meer mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen? Het kan allemaal en wij zijn er voor je om die stap daadwerkelijk te maken.   

Samen zetten we al je wensen en eisen kritisch op een rij. Dan bespreken we jouw mogelijkheden in de regio. We kijken naar de persoon achter het cv en de cultuur van een bedrijf om een match te maken. Zo zorgen we ervoor dat je voor langere tijd op je plek zit.  

Wacht dus niet langer en neem contact op met je regionale adviseur.

Naar jouw nieuwe uitdaging