MAAK DE JUISTE CARRIÈREKEUZE IN EEN WERELD DIE ELKE DAG VERANDERT

Voor studenten

De mogelijkheden zijn eindeloos, tientallen opleidingen en richtingen waar je uit kan kiezen. Uiteindelijk weet je de juiste keuze te maken, en dan? Weet jij welke functie of soort organisatie ook uiteindelijk bij jou past? Welke vaardigheden heb je bijvoorbeeld nodig om die droombaan binnen te slepen?

Gelukkig kunnen wij je tijdens je studie al begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Wij helpen jou graag om voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan. Hoe wij dat doen?

Events

Wij komen graag in contact met je want door jou te spreken, te informeren en te leren kennen kunnen wij jou het beste verder helpen. Daarom zoeken wij graag dezelfde plekken op als jij. Naast dat wij dezelfde beurzen bezoeken, organiseren wij zelf ook geregeld events. Zoals de digitale carrièrebeurs en onze masterclass. Bekijk hier de aftermovie van onze eigen masterclass.

Onderwijs

Wij helpen je al tijdens je studie door trainingen te geven bij jou op school. Wij delen graag onze expertise op het gebied van soft skills en op het sollicitatieproces. Gericht om jou optimaal voor te bereiden op het vinden van de perfecte stage, afstudeeropdracht of jouw eerste baan.

Sponsoring

Wij vinden het belangrijk dat jong talent de kans krijgt om zich te ontwikkelen en de volgende stap zet in hun carrière. Daarom steunen wij verschillende verenigingen en projecten. Een belangrijk voorbeeld hiervan is onze steun voor JINC.

Meer informatie

Stagemogelijkheden en bijbanen

Op dit moment hebben wij enkele stage- en afstudeermogelijkheden. Wij willen ons aanbod graag laten groeien, wij staan altijd open voor goede ideeën van jou. Wij delen ook graag ons netwerk met jou, uiteindelijk is ons hoofddoel om jouw ambities te realiseren. Wat die ook zijn.

Dus zeg ‘Hello’ tegen je ambities. En kom er eens over praten. Onze deur staat altijd (en overal) open, wij staan je met alle plezier te woord.

Zeg 'Hello'