Sponsor van het langebaan schaatsen in Nederland


Trotse schaatssponsor sinds 2013

Sinds 2013 is Continu trotse sponsor van het langebaan schaatsen in Nederland. Het eerste jaar als co-sponsor van damesploeg Team Liga onder leiding van Marianne Timmer. De opvolgende jaren 2014 en 2015 als hoofdsponsor van damesploeg Team Continu. En sinds 2016 co-sponsor van het fanatieke Team Plantina met de ploegen heren sprint en gemengd allround. Een team met energie, pit en daadkracht. Een goede fit voor Continu. 
 

Logische keuze 

Continu staat bekend om haar Hollandse ondernemersmentaliteit. Dit is terug te zien in het logo, door de aanwezigheid van de molen. Maar ook in onze acties. We houden van aanpakken. Handen uit de mouwen, schouders eronder en de borst vooruit. Denken in kansen en daadkrachtige oplossingen.
Wij voelen ons dan ook zeer verbonden met alles wat dezelfde mentaliteit bezit. En schaatsen hoort daar zeker bij. Schaatsen is een geweldige sport, die enorm leeft in Nederland. Ook bij Continu. Het sponsoren van de schaatsploeg is daarom wat ons betreft niet meer dan een logische keuze.

De sprintploeg bestaat uit:
Ronald Mulder
Michel Mulder
Kai Verbij
DaiDai Ntab
Pim Schipper
Thomas Krol
Martijn van Oosten

De allroundploeg bestaat uit:
Linda de Vries 
Annouk van der Weijden
Reina Anema
Esther Kiel
Esmee Visser
Koen Verweij
Lucas van Alphen 

Michel Mulder 

Continu heeft zich hard gemaakt voor de toevoeging van top schaatser Michel Mulder aan het team. Om hem op tijd de juiste ondersteuning te kunnen bieden op weg naar de Olympische Spelen in 2018.
 

teamfoto

team plantina