Thomas Baks - Engineer BAM Energie & Water

“Als Engineer bij BAM energie & water op Schiphol ben ik via LinkedIn in contact gekomen met Continu. Wat deze baan zo fantastisch maakt, zijn de kansen die ik kreeg in de industrie, zelfs als relatieve nieuwkomer. Continu heeft me uitstekend begeleid tijdens het detacheringsproces. Hoewel ik weinig hulp nodig had, werd er altijd voor me gezorgd als ik iets nodig had". 

Waardering

"Wat ik erg waardeer, is dat Continu regelmatig checkt of alles naar wens verloopt. Ze blinken uit in het aanbieden van een breed scala aan kandidaten in de technische industrie, evenals diverse werkopties voor het geval de voorgestelde functie niet helemaal aansluit. 

Ik zou Continu zeker aanbevelen, omdat ze je de mogelijkheid bieden om op plekken te werken waar je anders misschien nooit terecht zou komen. Mijn carrière pad is hierdoor op een positieve manier veranderd". 

Mijn tip voor professionals

"Ga het gesprek met Continu aan. Zelfs als het maar een half uurtje via Teams is, bij Continu Professionals zijn er kansen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Detachering heeft niet altijd een goede reputatie, maar bij Continu heb ik hier totaal geen negatieve ervaringen mee gehad. Ze zijn professioneel en behulpzaam”. 

Engineer vacatures

Wil je net als Thomas een uitdagende functie als Engineer bekleden? Bekijk dan alle vacatures en solliciteer vandaag nog.