Samuel Tremonti - Export Coördinator bij Outokumpu Stainless

Ik ben via LinkedIn in contact gekomen met één van de adviseurs van Continu. Ik ben logistiek afgestudeerd en lag mijn interesse altijd al in coördinator rollen binnen de logistieke omgeving. Vooral de planning opzetten en beheren leek me erg interessant en uitdagend. Daar haakte Continu op aan en begon het balletje te rollen.  

 

Begeleiding richting baan 

Ik vond de begeleiding vanuit Continu erg goed. Ik heb vooraf uitgebreide informatie gekregen over het soort functie en het bedrijf en ik heb tips gekregen waar je op kan letten tijdens de sollictatie zelf. Tevens had ik ook vaak contact gehad met de Continu over aspecten om mezelf goed te kunnen voorbereiden op het gesprek. 

 

Ik heb voldoende ondersteuning gehad tijdens mijn detachering, ik kon mijn wensen aangeven over de functie en het bedrijf. Vervolgens is Continu opzoek gegaan naar een passend plaatje bij mijn wensen. Dit proces is ook erg vlot verlopen en ik kon al erg snel op gesprek komen bij Outokumpu Stainless. Vervolgens heb ik ook uitgebreide informatie ontvangen over de functie, en over de arbeidsvoorwaarden. 

 

Uitdagende functie 

Het is een erg uitdagende functie in een internationaal bedrijf dat zich steeds meer moet specialiseren op duurzaamheid. Hierdoor zal de toekomst erg gaan veranderen en het is erg interessant om dit proces bewust zelf mee te maken, en hier ook een steentje aan bij te kunnen dragen in de functie die je uitoefent. 

 

Tevreden over de samenwerking 

Belangrijk aan een samenwerking vind ik dat er op de criteria en wensen van de functie wordt gelet door het detacheringsbureau. De wensen die ik heb opgegeven zijn allemaal opgevolgd, waardoor ik erg tevreden was over de samenwerking met Continu. Tevens vond ik het fijn dat mijn contactpersoon vaak contact legt om te vragen hoe het gaat, en ook langskomt voor een gesprek met mijzelf en de leidinggevende. 

 

Continu blinkt uit in het vinden van de geschikte vacature. Vacatures die erg passend zijn bij je wensen van het soort bedrijf en werk dat je graag zou willen uitvoeren. Ik zou Continu zeker aanbevelen, de samenwerking is erg fijn en ze doen echt hun best om iets passend te vinden voor je waar je goed op je plek kan voelen. 

 

Mijn tip voor andere professionals 
Gewoon doen! Liever dat je de uitdaging aangaat en wellicht toch inziet dat dit niet passend voor je is, dan dat je achteraf spijt hebt dat je de nieuwe uitdaging helemaal niet bent aangegaan. Je leert toch altijd van nieuwe uitdagingen en dit is altijd erg positief voor je toekomstige carrière. 

Supply chain vacatures

Wil je net als Samuel een uitdagende functie binnen Supply chain bekleden? Bekijk dan alle vacatures en solliciteer vandaag nog.