Rob Vos - Interim Professional

"Hoi, ik ben Rob Vos en ben werkzaam geweest als Interim Professional (IP) bij Continu Professionals. Als IP’er was ik inzetbaar bij woningcorporaties binnen de afdeling wonen. Zo kaon ik aan de slag gaan als verhuurmakelaar, woon- of wijkconsulent en als incassospecialist.

Als verhuurmakelaar was ik verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces. Dus naast het administratief verwerken van de huuropzeggingen en het opstellen van contracten, voerde ik ook de technische inspecties uit. Als kers op de taart had ik ook gesprekken met woningzoekenden en potentiële huurders. De afwisseling in de functie is zo leuk. Geen dag is hetzelfde!

In de afgelopen tijd heb ik al verschillende opdrachten mogen uitvoeren. Zo ben ik wijkbeheerder geweest in Tilburg, werk ik nu als verhuurmakelaar in Uden en ga ik binnenkort aan de slag als woonmakelaar in Eindhoven. Samen zoeken we telkens weer een nieuwe uitdagende opdracht zodat ik blijf groeien in mijn carrière. Er worden zo ook deuren geopend die ik zelf wellicht niet open had gekregen.

Ik vind de persoonlijke aandacht en interesse van de adviseurs heel fijn. Ze weten wat je kan, zijn altijd bereikbaar en bereid mee te denken met je over de mogelijkheden van toekomstige opdrachten. Verschillende oud-collega’s zijn inmiddels werkzaam bij Continu Professionals en ik hoop dat dat er nog veel meer worden".