Referentie Bart van Leeuwen - Werkvoorbereider bij Schiphol

Bart van Leeuwen werkt via Continu bij Heijmans Schiphol als werkvoorbereider. Zijn werkgebied strekt zich kilometers uit over de verschillende pieren. Zijn werkzaamheden variëren van liftopsluitingen tot missende wc-brillen. Werken op Schiphol vraagt niet alleen geduld maar ook zeker een creatief oplossingsvermogen. Bart gaf ons een rondleiding op zijn werkterrein en wij vroegen hem waarom nou Schiphol en natuurlijk waarom via Continu.

Bart werkt al zo’n 5 jaar samen met een van de Key Accountmanagers bij Continu. Samen hebben ze ervoor gezorgd dat Bart bij meerdere opdrachtgevers heeft gewerkt en zodoende elke keer een nieuwe stap in zijn carrière kon zetten. Van monteur naar service coördinator tot werkvoorbereider. De herinnering die meteen naar boven komt van die 5 jaar samenwerking is een autobotsing die ze meemaakten na een sollicitatiegesprek. Al heel wat meegemaakt samen dus!

Bart klopte wederom bij Continu aan omdat hij toe was aan iets nieuws. En zo geschiedde dat Bart op Schiphol terecht kwam. Waarom die match dan meteen gemaakt was? “Hiervoor werkte ik als werkvoorbereider maar dan op kantoor en ik was toe aan een dynamischere werkomgeving. Ik wilde graag verder ontwikkelen. Ik klopte wederom bij mijn Continu contactpersoon aan omdat hij weet wat bij mij past en daarnaast heeft hij een netwerk waar ik gebruik van kan maken.” Aldus Bart.

“Volgens jullie collega heb ik veel technische kennis en leg ik makkelijk connecties. Daarom leek hem Schiphol voor mij een goede werkomgeving. Daarnaast kan ik mezelf bij Heijmans op Schiphol verder ontwikkelen en een flinke stap in mijn carrière maken.”

Bart vervolgt: ”Er gebeurt hier zoveel. Zoals je zelf ook wel zag, 1 pier alleen al is wel honderden meters uitgestrekt met diverse technische installaties. De werkzaamheden zijn super afwisselend. Werken op Schiphol vraagt wel een hoop geduld omdat je voor alles een vergunning nodig hebt. Maar dat maakt het juist ook weer uitdagend, als iets bijvoorbeeld zo snel mogelijk opgelost moet worden om het dan toch voor elkaar te krijgen.”

Tijdens de rondleiding voel je het enthousiasme van Bart over zijn nieuwe werkomgeving en functie. Het is dan ook een unieke locatie om te mogen werken. Na 1,5 uur “rondvliegen” op Schiphol liepen wij over van de indrukken.


Dankjewel Bart voor de rondleiding en je input voor dit interview! Namens heel Continu wensen wij je heel veel succes op Schiphol!