Top baan, tevreden naar huis

Als monteur vertrek je dagelijks vol goede moed richting een nieuwe klus. Geen dag is hetzelfde voor jou. Maar kom jij aan het eind van een dag hard werken ook weer tevreden thuis? Uit onderzoek blijkt dat een fijnere werksfeer, mooiere projecten en betere arbeidsvoorwaarden de drie belangrijkste redenen zijn om een carrièrestap te maken. Hoe zit dat voor jou? Ben jij ook toe een niewe baan?

Direct naar nieuwe uitdaging

Klussen in alle smaken

Stel je voor, iedere dag naar een klus zonder uitdaging. Daar ben je toch niet de techniek voor in gegaan? Het is ook helemaal niet nodig, want er zijn projecten in alle soorten en maten beschikbaar. Waar jij je uitdaging en voldoening uit haalt is voor iedereen verschillend. Bij welke projecten lijken jouw werkdagen voorbij te vliegen?

Binding met de baas

Als het goed is kom jij als monteur maar weinig op de zaak. Jij bent namelijk altijd onderweg of bij een klant, want daar is het werk te doen. Dat maakt het voor jouw werkgever lastig om binding met jou te houden. En andersom natuurlijk. Daarom is het voor buitendienst medewerkers extra belangrijk om een goede klik te hebben met collega’s en de baas.

De schoorsteen moet roken

Hopelijk heb je een werkgever waar jij jezelf helemaal thuis voelt. Zo hoort het ook. Maar in je eigen huis moet de schoorsteen ook gewoon blijven roken. Daarom is het belangrijk om naast de gave projecten en leuke collega’s, ook een baan te kiezen op basis van de juiste arbeidsvoorwaarden.

Deze monteurs gingen je voor

Zij maakten de overstap

"Open en eerlijke gesprekken"

Continu heeft mij erg correct geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. De gesprekken waren open en eerlijk en ik ben zeer tevreden hoe de medewerkers mijn belangen hebben behartigd. Helaas was het dienstverband van korte duur, maar als het nodig is zal ik zeker Continu weer benaderen.

Paul
"Binnen een week zelfs, ik weet het nog goed!"

Jarenlang heb ik bij dezelfde werkgever gewerkt als buitendienst monteur. Maar toen het service team gehalveerd werd en het werk evenveel bleef, was het tijd voor mij om te gaan. Daarna heb ik een nieuwe servicemonteur functie gevonden in de regio Eindhoven. Best een stukje rijden voor mij, maar op papier was het een gave baan. Helaas bleek de uitdaging ver te zoeken, want na een jaar had ik alleen nog maar simpele klusjes gedaan en meegewerkt in de productie. Kijk, als je fluitend in de auto zit omdat je werk gewoon leuk is, dan maakt die reistijd niet uit. Maar als je acht uur lang denkt, wat doe ik hier? Dan gaat het heel snel tegen staan. Daarom ben ik via Continu op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en die hebben we gevonden. Binnen een week zelfs, ik weet het nog goed! Hier zit ik echt volledig op mijn plek. Na drie jaar kom ik nog steeds dingen tegen die ik nog nooit eerder heb gezien. En zelfs mijn baas heeft ze nog nooit gezien. Die uitdaging blijft nieuwe energie geven. Onlangs heb ik samen met onze productie planner, overigens ook via Continu hier begonnen, het plan opgevat om het volledige proces naar een hogere kwaliteit te tillen. Daar krijgen we voldoende budget en tijd voor van de directie, dat is heel erg motiverend. We hebben allemaal vertrouwen dat het op lange termijn heel veel op gaat leveren. En dat vertrouwen van de baas in jouw ideeën doet natuurlijk wonderen voor het werkplezier!

Henk Servicemonteur

Wil jij ook bij een van deze werkgevers werken?

DUURZAAM ONDERNEMEN EN PROFESSIONELE ONTWIKKELING BINNEN FAMILIEBEDRIJF

Hello Van Dorp Installaties

Graag betrekken we je bij ons netwerk met onze podcastserie Hello Work. In deze aflevering stappen Bas de Bruin (Van Dorp), Tristan Putten (Van Dorp) en Wesley Hildebrand (Continu Professionals), onder leiding van host Dominique Schreinemachers, in de wereld van de installatietechniek. Wordt er gesproken over o.a. de bijzondere uitdagingen en het werken binnen een familiebedrijf.

Podcast luisteren

Ongestoord podcast luisteren tijdens je pauze, lunchwandeling of in de luie stoel.

wie wij zijn

over ons

Jij als service en onderhoud professional wilt groeien. Je wil een stap maken en dat vraagt om verandering, dat is spannend. Zou het daarom niet fijn zijn als je een intermediair kent die je hierbij kan helpen? Die oog heeft voor de groei van jou én van werkgevers? Met een persoonlijke aanpak die je echt verder helpt. En je op talloze vlakken wat extra vertrouwen biedt. Zodat je de lef-stap daadwerkelijk maakt.

Dat vertrouwen is precies wat wij jou bieden. Heel concreet. Door de markt en de regio écht te kennen. En door de mensen te kennen. Door de cultuur van een organisatie te voelen en te voeden. En door samen écht vooruit te kijken. Dit doen wij doordacht. En vol overtuiging.