voor professionals

in de civiele techniek

Zonder jou komen we nergens, want jij zorgt als civiele techneut voor een goede verbinding tussen A en B. Wij zijn thuis in jouw wereld, wanneer het gaat om de beweging van verkeer, mensen, water, gas en elektriciteit. Houd jij je graag bezig met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van slimme oplossingen om onze leefomgeving te verbeteren? Je vindt bij ons vacatures voor functies binnen de civiele techniek op MBO, HBO en WO niveau. Van werkvoorbereider tot contractmanager en van monteur openbare verlichting tot uitvoerder GWW. Wij hebben een passende uitdaging voor jou beschikbaar op ieder moment van jouw carrière in de civiele techniek.

Jouw carrière in de lift

Al eens gedacht aan een mooie carrière bij BAM of Heijmans? Bekijk alle mogelijkheden en solliciteer!

Referenties

Professionals aan het woord

"Door detachering veel uiteenlopende uitdagingen opgedaan"

Direct na mijn studie, binnen een week aan een passende baan geholpen door Continu. Na inmiddels één jaar werkervaring via Continu's detacherings construcie. Kan ik terugblikken op uiteenlopende uitdagingen bij verschillende bedrijven. Ik had zonder het harde werk van de medewerkers van Continu. Nooit de mogelijkheid gehad om binnen een jaar zoveel verschillende aspecten van de bouw wereld mee te maken. Graag bedank ik Continu voor alle hulp en inzicht.

Stijn
"Al twee keer geholpen door Continu"

5 jaar geleden door Continu, en dit jaar wederom door Continu geholpen aan een nieuwe uitdaging. Er is zeer snel en actief gehandeld! Daar waar andere bureaus met weinig ideeën komen had Continu vrijwel elke dag een nieuw interessant voorstel. Tevens met diverse adviseurs van Continu zeer prettig contact gehad.

Joris
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen je graag om je groeiambities waar te maken. Onze adviseurs staan voor je klaar om jou op weg te helpen.

Neem contact op Vind jouw adviseur