Werken bij Continu


Als intermediair voor bouw en industrie zorgt Continu ervoor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde en elektro- en installatietechniek, de wind mee krijgen.
 

Om een specialist te helpen, moet je er zelf een zijn

En dat is iedereen bij Continu. Als adviseur weet je precies wat er speelt in de markt, speel je in op de behoefte van de klant (nog voordat deze er is) en sta je klaar voor de werkzoekende specialist met professioneel advies. Een Continu’er houdt van aanpakken. Handen uit de mouwen, schouders eronder en de borst vooruit. Denken in kansen en daadkrachtige oplossingen. Problemen zijn er om te overwinnen. Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven ondersteunen onze eigen specialisten van de stafafdelingen administratie, P&O en marketing de gehele organisatie met hun kennis en kunde. Handelsgeest, lef, daadkracht en energie maken jou een echte Continu'er. Van welke kant de wind ook komt, jij hebt hem mee. Bij Continu zet je alles op alles om kandidaten en opdrachtgevers ook de wind mee te geven.
 

Waarom jij?

Kernactiviteiten detachering en werving & selectie draaien bij Continu om de juiste keuzes maken. Daar maak jij als toekomstig Continu'er je dagelijks werk van. Met hart en ziel ga je aan de slag. Natuurlijk tijdens kantooruren. Maar ook daarbuiten. Jouw Hollandse ondernemersmentaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel laten zich immers niet beperken door de wijzers van de klok. Het nieuwe werken is dan ook volledig geïntegreerd bij Continu. Ben je uit het juiste hout gesneden en past jouw talent en persoonlijkheid binnen een nuchtere en succesvolle organisatie? Durf jij te investeren in jezelf, je collega’s en Continu als organisatie? Streef jij altijd naar de top? En ben je niet vies van een teamuitje? Dan maken we heel graag kennis met je.
 

Actuele interne vacatures

Wil jij ook werken bij Continu? Bekijk dan onze actuele interne vacatures >

Collega Caroline Wouters vertelt wat haar werk voor haar betekent:

                   

Waarom Continu?

Een bovengemiddeld interesse in het vak arbeidsbemiddeling is een eis. Wij hebben namelijk de ambitie om ons vak op Champions League niveau te beoefenen en zoeken daarbij mensen die in deze ambitie denken te passen. Vanzelfsprekend gaat deze ambitie gepaard met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers. Maar... naast deze arbeidsvoorwaarden vinden wij het belangrijk dat alle collega's elkaar landelijk blijven zien. Hiervoor organiseren wij jaarlijks verschillende interne kennisdagen maar ook informere uitstapjes. Hieronder een greep uit de collectie!