founding partner

Continu & Padel

Wij geloven dat iedereen wil blijven groeien. In de sportwereld betekent groei dat je vandaag ergens beter in wil zijn dan je gisteren was. En morgen weer beter dan je vandaag was. Zo zitten wij bij Continu Professionals ook altijd in de wedstrijd. Daarom hebben wij ook zo’n sterke klik met de sportwereld. Die connectie met sport laten we onder andere zien door sponsoring. Zo zijn wij sinds 2021 een Founding Partner van de opkomende sport Padel. Deze frisse en groeiende sport past perfect bij onze eigen cultuur, dus we hebben vertrouwen in een fantastische samenwerking. 

Wij hebben een overeenkomst van 3 jaar getekend om samen met de KNLTB  verder te bouwen aan de groei van de Padel sport in Nederland. De samenwerking werd beklonken tijdens de Decathlon Copa de Padel in Utrecht op 3 september 2021.

Sponsor

World Padel Tour 2023

Continu Professionals is dit  jaar sponsor van de World Padel Tour. Wij zijn verheugd om onze passie voor de padel sport te kunnen delen met fans van over de hele wereld. Na een succesvolle eerste editie in 2022 keert de World Padel Tour aanstaande oktober terug in Amsterdam en Continu Professionals is trots om sponsor te zijn van dit prestigieuze evenement.

Als grootste technisch intermediair van Nederland hechten wij bij Continu Professionals veel waarde aan samenwerking en teamwork. Dit sluit naadloos aan bij de filosofie van de padel sport waarbij teamwork en samenwerking van essentieel belang zijn. Het is dan ook een eer om als sponsor bij te kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling van deze fantastische sport.

Dit jaar zal de World Padel Tour plaatsvinden in de AFAS Live in Amsterdam. Voor fans die dit spektakel niet willen missen, zijn entreekaarten en VIP-arrangementen beschikbaar via World Padel Tour.

Netwerken op mobiele padelbaan

In de zomer van 2022 stonden onze collega’s samen met technische studenten op de mobiele padelbaan op de TU Delft X campus. Het doel? Op een speelse wijze kennis maken met Continu Professionals en natuurlijk het spel padel. Met twee volgeboekte weken kunnen we zeggen dat technische studenten de padelvibe te pakken hebben!

King of the Court - Continu Key Accounts

Op donderdag 23 juni 2022 hebben wij een Padel clinic gehouden met onze Key Accounts BAM & Heijmans. Na een korte introductie bestaande uit uitleg en basis oefeningen gingen we van start. Daarna zijn we ‘King off the court’ gaan spelen. Tijdens deze rally ontstond een spannende strijd tussen BAM & Heijmans. We hebben deze sportieve middag afgesloten met een rijkelijk gevuld buffet en verkoelende drankjes. Deze padel middag krijgt zeker nog een vervolg in 2023!

Aftermovie EY NK Padel

Tijdens de EY NK Padel 2022 waren we op zoek naar een koppel dat binnen 1 dag werd omgedoopt tot professional. Een VIP treatment, een padelclinic van Linda Menkhorst en een stapel aan consumpties kreeg het koppel aangeboden deze dag. Als kers op de taart mocht het Continu koppel een game spelen tegen kersverse kampioenen Tess en Milou!