Onze diensten


Dienstverlening op maat

Iedere organisatie en werknemer is uniek en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom passen wij eenvoudig onze dienstverlening aan. Zo staan wij klaar voor zowel het MKB als voor corporate accounts. En helpen wij specialisten op HBO- en WO-niveau en professionals op executive niveau.

Met onze kernactiviteit detachering zetten we altijd in op een vast dienstverband onder de naam deta-vast. Een solide basis voor een langdurige samenwerking tussen werkgever en werknemer. Wil je liever op basis van werving en selectie aan de slag of als zelfstandige de markt op? Ook dan biedt Continu volop kansen voor interessante opdrachten.

 

Een carrière voor iedereen

Wij bieden meerdere tools aan zodat jij al technische werkgever of specialist altijd kunt ontwikkelen en van je baan een carrière kunt maken.

Zo publiceren we wekelijks relevante sollicitatietips voor het vinden van een nieuwe technische baan. Carrière advies voor je persoonlijke ontwikkeling. En lanceren we telkens nieuwe carrière tools die je om altijd voorbereid een nieuwe uitdaging aan te gaan. Wat dat ook is. Ga je als specialist via Continu aan de slag? Dan krijg je ook nog eens toegang tot een online trainingsplatform met meer dan 100 trainingen. Op deze manier kun jij je ontwikkelen waar en wanneer jij maar wilt.

Let’s engineer your career!

Nieuwsgierig wat we voor jou als werkgever of specialist kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!