Seminar voor Woningcorporatie Interim Professionals

'Fluitend naar je werk'

Voor onze Woningcorporatie Interim Professionals (IP) hebben we twee events mogen organiseren. Een webinar in september en een vervolgseminar in oktober. Deze events staan in het teken van 'fluitend naar je werk' gegeven door Huub van Zwieten - Talentfirst.

Huub is gespecialiseerd in trainingen op het gebied van Talentontwikkeling en Persoonlijk Leiderschap. Tijdens de 'fluitend naar je werk' events kwamen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat maakt jou uniek? 
  • Hoe kun jij daar zelf én anderen daarvan profiteren? 
  • En hoe houd je de regie over jouw loopbaan, bestaande uit verschillende stappen en avonturen?

Tijdens het seminar gingen we met elkaar verder in gesprek over je grootste talent en hoe je dit nóg beter in kan zetten. Er werd gesproken over de invloed die werk heeft op je leven, de voordelen van werkzaam zijn als Interim Professional i.p.v vast dienstverband en hoe je je ideale baan kan creëren.

Een geslaagde middag en avond waarin onze IP-ers elkaar beter hebben leren kennen en ervaringen werden uitgewisseld.

"heel inspirerend om de ervaringen van de meer ervaren professionals te horen"

 

Ook werken als Interim Professional?

Heb je ervaring binnen de Woningcorporaties? Vind je het interessant om te werken aan verschillende opdrachten bij verschillende corporaties? Bekijk dan nu onze vacatures.

Bekijk vacatures

Het 'Continu ontwikkelen' programma

 

 

Wij bieden onze Professionals binnen de corporatiebranche het 'Continu Ontwikkelen' programma aan. Naast onze samenwerking met Kjenning op het gebied van vakinhoudelijke trainingen, geven wij ook aandacht aan persoonlijke #groei. Zo stond gisteren de training Personal Presentation op de planning. Voor de deelnemers een spannende dag, waarbij onze corporate trainer Tamar Wallage hen uitdaagde om uit hun comfortzone te stappen. Mooi om te zien hoe de groep zich kwetsbaar op durfde te stellen. Het resultaat: een dag vol nieuwe inzichten als het gaat om hoe zij overkomen op anderen en hoe ze hier invloed op uit kunnen oefenen.

De volgende trainingen gaan we aan de slag met gesprekstechnieken en overtuigingskracht. Deze worden ook gegeven door onze corporate trainer Tamar Wallage. Op 10 november is de training 'Beïnvloeden op maat' en op 8 december 'Feedback geven en ontvangen'.