evenementen

Continu & Padel

Wij geloven dat iedereen wil blijven groeien. In de sportwereld betekent groei dat je vandaag ergens beter in wilt zijn dan je gisteren was. En morgen weer beter dan je vandaag was. Zo zitten wij bij Continu Professionals ook altijd in de wedstrijd. Daarom hebben wij ook zo’n sterke klik met de sportwereld. Die connectie met sport laten we onder andere zien door sponsoring. Zo zijn wij sinds 2021 een Founding Partner van de opkomende sport Padel. Deze frisse en groeiende sport past perfect bij onze eigen cultuur, dus we hebben vertrouwen in een fantastische samenwerking.
Continu Professionals heeft een overeenkomst van 3 jaar getekend om samen met de KNLTB verder te bouwen aan de groei van de Padel sport in Nederland. De samenwerking werd beklonken tijdens de Decathlon Copa de Padel in Utrecht op 3 september 2021.

Een geslaagd Padel evenement met onze Woningcorporatie Interim Professionals

Op 19 mei vond het WoCo Padel Event plaats. In Tilburg, Utrecht, Deventer en Capelle gingen onze collega's de baan op met IP'ers. Het was een zeer geslaagd event! Hieronder enkele reacties:

Tilburg: "Mooi om te zien dat we weer samen kunnen komen! En fijn dat er lekker in de zon hebben kunnen genieten van een potje Padel. Bedankt voor de organisatie!"

Deventer: "Sfeer was goed, lekker in duo’s kunnen spelen en iedereen was lekker fanatiek, met blauwe plekken en schaafwonden tot gevolg :). Regen verpeste wel echt de start van het event. Het viel met bakken naar beneden. Het team heeft het erg naar hun zin gehad. Absoluut waard om te herhalen."

Utrecht: "Wat een gezellige middag! De Interimmers wisten elkaar goed te vinden, en konden zowel tussen de wedstrijden door als tijdens de borrel elkaar beter leren kennen. Ook de afwisseling in de duo’s tijdens padel was erg geslaagd. Plezier was de grote winnaar."

Capelle: "Wat een leuk en sportief evenement hebben wij gehad met onze collega’s! Met een kleine maar fanatieke club deelnemers hebben wij op de padel baan heel wat balletjes geslagen. Omdat deze sport voor vrijwel iedereen nieuw was, vonden de deelnemers het erg fijn om een stukje uitleg en training te krijgen van onze professionele trainer van padelclub Rotterdam Feyenoord. Erg tof om op een sportieve manier aan teambuilding te doen met onze collega’s en super om te zien dat iedereen zo fanatiek mee heeft gedaan! Uiteraard kreeg iedereen een gevulde goodiebag mee. Het evenement was een succes en zeker voor herhaling vatbaar!"