Wij zijn verkozen tot Best workplace

Eerder dit jaar mochten we bij Continu Professionals voor het derde jaar op rij het Great Place To Work label in ontvangst nemen. Maar er is nog mooier nieuws! We zijn namelijk niet zomaar een great place to work, we zijn benoemd tot één van de BEST WORKPLACES binnen de categorie ‘Grote Bedrijven’ in Nederland! Deze award is gebaseerd op het grootste werknemersonderzoek ter wereld, uitgevoerd in meer dan 50 landen. Wij zijn geëindigd op de ... zesde plaats!

Op basis van een onderzoek naar medewerkerstevredenheid in combinatie met een zogeheten ‘culture audit’ worden bedrijven geselecteerd voor een Best Workplace Award. In de culture audit beschrijf je hoe goed werkgeverschap geborgd is binnen de unieke bedrijfscultuur. Bij Continu Professionals is gekozen om daar een eigen glossy magazine van te maken. Deze werd door de vakjury gewaardeerd als puur, oprecht en zeer compleet. 

Op woensdag 1 juni mochten we de Best Workplace Award in ontvangst nemen. Een Great Place To Work busje stond voor de deur van kantoor Utrecht geparkeerd, met een feestelijke rode loper erbij. De achterdeuren gingen open en een mobiele DJ booth inclusief discolichten én saxofonist kwamen tevoorschijn. Samen met de GPTW organisatie werd er een klein feestje gevierd met confetti, champagne en muziek. 

Marlon Woudstra, CHRO van Continu Professionals: “Meedoen aan een certificering voor goed werkgeverschap is altijd een mooie uitdaging, maar in een tijd zoals het afgelopen jaar misschien nog wel extra spannend. Mensen hebben het zwaar gehad met corona en de bijbehorende maatregelen. Dat geeft ook veel uitdagingen op het gebied van werkgeluk. Daarom was het zo fijn om de betrokkenheid onderling te blijven zien. Collega’s bleven elkaar vinden, ook in tijden waarin afstand bewaren de norm was. Eerlijkheid, kameraadschap en gedrevenheid hebben ons er doorheen gesleept. Zoiets komt niet ‘van bovenaf’ maar doe je samen. Als kers op de taart mogen we nu een Best Workplace Award in ontvangst nemen. We zijn natuurlijk zeer trots op dit resultaat en op al onze collega’s, want een fijne plek om te werken word je samen met elkaar!”  test

 

 

 

Werken bij Continu

Wil je bij ons komen werken? Wij hebben verschillende vacatures in diverse regio's openstaan. Of neem contact op met Lisanne.

Bekijk onze vacatures