Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Continu Professionals & JINC

In Nederland leeft 1 op de 8 kinderen in armoede. Stel je voor dat je opgroeit in een omgeving met veel werkloosheid en weinig mogelijkheden. In de meeste situaties sta je er alleen voor. Je hebt geen rolmodel dat jou op weg helpt om je talenten te ontwikkelen. Er wordt nauwelijks gesproken over werk, solliciteren en over hoe je je op de werkvloer behoort te gedragen. Het gevolg is dat je minder kans hebt om te slagen op de arbeidsmarkt.

Daarom zijn wij in 2019 een partnerschap aangegaan met JINC. Door het partnerschap met JINC willen wij iedereen een eerlijke kans geven op de arbeidsmarkt door ze een rolmodel te geven. Want wij geloven dat ieder kind talent heeft.

Continu Professionals & JINC

Waarom dit partnerschap?

JINC en Continu Professionals zorgen samen...

Jongeren hun talent laten ontdekken

...dat jongeren de kans krijgen om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen en zich zo goed te kunnen voorbereiden op de arbeidsmarkt.

Kennis inzetten

... dat wij onze kennis en expertise inzetten om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt verder te helpen. Zo fungeren wij als rolmodel in de projecten.

Kans om een verschil te maken

...Continu Professionals versterkt de binding met de maatschappij. Zo is niet alleen het resultaat voor de leerling optimaal maar komen ook onze eigen collega's volledig tot hun recht.

juni 2022

Baas van morgen

Ouiam was in 2022 voor één dag de baas van Continu Professionals. Deze 14-jarige scholier mocht ervaren hoe het is om CCO te zijn en liep een volledige dag mee met COO Ramses Peppinck. Het was een volle dag met meetings, belangrijke beslissingen en nieuwe indrukken.  

10 juni 2021

Baas van morgen

Op donderdag 10 juni was het zover, de Baas van Morgen stond op de Continu Professionals agenda. Dit jaarlijkse evenement is een samenwerking met JINC, waarin jongeren een dag meelopen met CEO's. Meelopen én meebesturen, want ze worden natuurlijk wel aan het werk gezet. Dit jaar mochten Mehdi, Mohamad en Batuhan met CEO Seth Winterscheidt meedenken over het creëren van gelijke kansen op de werkvloer. Nieuwsgierig hoe hun dag is verlopen, bekijk de video.

23 januari 2020

Baas van morgen

Op 23 januari 2020 deed Continu Professionals wederom mee aan het initiatief van JINC: Baas van morgen. Leerlinge Floor nam een dag de stoel over van onze Marketing director Ramses Peppinck. En dat deed ze erg goed! Samen gingen ze naar onze vestiging Amsterdam voor een overleg, daarna door naar een klantbezoek en als klap op de vuurpijl naar de Efteling voor een inspectie. 

''Ik vond het een super interessante dag en erg leerzaam! Daarnaast heb ik een inkijkje in de veelzijdigheid van de werkzaamheden van een directeur gekregen. Groet Floor''