Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Continu Professionals & Vrienden van het Binnenbos

Werken bij een woningcorporatie is meer dan werk alleen. Je draagt echt een steentje bij aan het woonplezier en de leefbaarheid in de wijk. In de wijken Kerckebos en Hoge Dennen in Zeist draagt Continu Professionals sinds 2019 zelfs extra bij, door ouderen die slecht ter been zijn de kans te geven om zelfstandig op pad te gaan. Bijvoorbeeld naar het ontmoetingscentrum, de supermarkt of het winkelcentrum. Dit doen wij door middel van de Gouden Koets; gratis vervoer op afroep met de hulp van vrijwillige chauffeurs.

14 mei 2019

Gouden Koets

Op dinsdag 14 mei 2019 hebben we deze auto geschonken aan ontmoetingscentrum het Binnenbos. Zo helpen wij Stichting Vrienden van het Binnenbos om eenzaamheid onder deze zelfstandig wonende ouderen te verkleinen en hun zelfredzaamheid te vergroten. Wegens succes hebben wij in januari 2021 de partnerschap met de stichting met 2 jaar verlengd. 

 

“In 2018 hebben we de Volkshuisvestersloop gedaan. Toen ben ik ook bij het ontmoetingscentrum Binnenbos geweest. Daar zag ik veel moois en voornamelijk gepassioneerde mensen die hulp nodig hebben. Ouderen, veelal 75 plussers, die moeilijk ter been zijn. Die willen we veel meer laten participeren hier in de wijk en in het mooie Binnenbos”

- Bart Kuilman, Directeur Woningcorporaties

Partnerschap

Als detacheringsbureau werken we al tientallen jaren nauw samen met verschillende woningcorporaties door het hele land. Daarom weten wij wat er speelt in deze branche en kunnen we ze ondersteunen in hun missie om betaalbare sociale huisvesting beschikbaar te maken voor iedereen die het nodig heeft. Initiatieven zoals de Gouden Koffie, een laagdrempelige ontmoetingsplek waarmee ouderen uit hun isolement gehaald worden, juichen wij natuurlijk van harte toe. Daarom zijn we zeer blij dat we met onze bijdrage het verschil kunnen maken voor de 1100 ouderen die Stichting Vrienden van het Binnenbos hun vrijheid en mobiliteit teruggeeft.