Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - Initiatieven

Zo maken wij het verschil

Soms betekent delen juist vermenigvuldigen. Daarom zoeken we actief naar manieren om ons succes niet alleen onderling, maar ook met de maatschappij te delen. Bij Continu Professionals werken we hard aan het realiseren van onze persoonlijke en zakelijke doelen. We zijn er trots op dat we menig professional en onderneming hebben kunnen helpen in hun groei en het waarmaken van hun ambities. Daar halen we dagelijks heel veel voldoening uit. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons een manier om ons werkplezier nog eens te vermenigvuldigen. De onderstaande MVO initiatieven betekenen namelijk dat wij nog meer het verschil kunnen maken. Voor onszelf én voor een ander.

JINC - De Bazen van Morgen

denken vandaag al mee over de toekomst

In Nederland leeft 1 op de 8 kinderen in armoede. Stel je voor dat je opgroeit in een omgeving met veel werkloosheid en weinig mogelijkheden. In de meeste situaties sta je er alleen voor. Je hebt geen rolmodel dat jou op weg helpt om je talenten te ontwikkelen. Er wordt nauwelijks gesproken over werk, solliciteren en over hoe je je op de werkvloer behoort te gedragen. Het gevolg is dat je minder kans hebt om te slagen op de arbeidsmarkt.

Daarom zijn wij in 2019 een partnerschap aangegaan met JINC. Door het partnerschap met JINC willen wij iedereen een eerlijke kans geven op de arbeidsmarkt door ze een rolmodel te geven. Want wij geloven dat ieder kind talent heeft.

Meer weten over onze partnerschap met JINC?
Ecovadis

positieve score op het gebied van MVO

In juni 2021 zijn de stukken ingediend voor een rating op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) door Ecovadis. Met deze certificering laten we zien dat wij ons bewust zijn van onze impact op mens en milieu. We worden door Ecovadis op circa 120 punten getoetst. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als energieverbruik, recycling, duurzame inkoop, veiligheid & gezondheid, diversiteit en gelijke behandeling. We hebben de rating 'positief' ontvangen met een score van maar liefst 46!

NLdoet

Op 28 en 29 mei 2021 hebben wij onze bijdrage geleverd aan NLdoet. Wij hebben meegedaan aan verschillende vrijwilligerswerk acties van vossenjacht  met bewoners van een verzorgingstehuis tot het opknappen van een fruittuin. Onze collega's hebben zich hard ingezet voor de leefbaarheid in de wijk. 

Lees verder over NLdoet

De Gouden Koets

In 2019 hebben wij een comfortabele auto, door hun de Gouden Koets genoemd, geschonken aan ontmoetingscentrum het Binnenbos. Door bij te dragen geven wij ouderen die slecht ter been zijn de kans om zelfstandig op pad te blijven gaan.

Lees verder over de Gouden Koets

Missie 538

In 2020 (ons jubileum jaar) hebben wij  €10.000 gedoneerd aan de voedselbank. Hier zijn maar liefst 2000 paketten van gemaakt. Coen en Sander van radio 538 hebben onze CEO Seth geïnterviewd. Luister hier naar het interview.

Luister hier het interview