Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Continu Professionals & MVO - Zo maken wij het verschil

Soms betekent delen juist vermenigvuldigen. Daarom zoeken we actief naar manieren om ons succes niet alleen onderling, maar ook met de maatschappij te delen. Bij Continu Professionals werken we hard aan het realiseren van onze persoonlijke en zakelijke doelen. We zijn er trots op dat we menig professional en onderneming hebben kunnen helpen in hun groei en het waarmaken van hun ambities. Daar halen we dagelijks heel veel voldoening uit. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons een manier om ons werkplezier nog eens te vermenigvuldigen. De onderstaande MVO initiatieven betekenen namelijk dat wij nog meer het verschil kunnen maken. Voor onszelf én voor een ander.

JINC - De Bazen van Morgen

denken vandaag al mee over de toekomst

Op donderdag 10 juni was het zover, de Baas van Morgen stond op de Continu Professionals agenda. Dit jaarlijkse evenement is een samenwerking met JINC, waarin jongeren een dag meelopen met CEO's. Meelopen én meebesturen, want ze worden natuurlijk wel aan het werk gezet. Dit jaar mochten Mehdi, Mohamad en Batuhan met CEO Seth Winterscheidt meedenken over het creëren van gelijke kansen op de werkvloer. Nieuwsgierig hoe hun dag is verlopen, bekijk de video.

Meer weten over onze partnerschap met JINC?

NLdoet

Op 28 en 29 mei 2021 hebben wij onze bijdrage geleverd aan NLdoet. Wij hebben meegedaan aan verschillende vrijwilligerswerk acties van vossenjacht  met bewoners van een verzorgingstehuis tot het opknappen van een fruittuin. Onze collega's hebben zich hard ingezet voor de leefbaarheid in de wijk. 

Lees verder over NLdoet

De Gouden Koets

In 2019 hebben wij een comfortabele auto, door hun de Gouden Koets genoemd, geschonken aan ontmoetingscentrum het Binnenbos. Door bij te dragen geven wij ouderen die slecht ter been zijn de kans om zelfstandig op pad te blijven gaan.

Lees verder over de Gouden Koets

Missie 538

In 2020 (ons jubileum jaar) hebben wij  €10.000 gedoneerd aan de voedselbank. Hier zijn maar liefst 2000 paketten van gemaakt. Coen en Sander van radio 538 hebben onze CEO Seth geïnterviewd. Luister hier naar het interview.

Luister hier het interview

Baas van morgen

Wij zijn in 2019 een partnerschap aangegaan met JINC. Door het partnerschap met JINC willen wij iedereen een eerlijke kans geven op de arbeidsmarkt door ze een rolmodel te geven. Want wij geloven dat ieder kind talent heeft.

Lees verder over JINC

Naast dat wij ons steentje bij aan de maatschappij door ons intensief in te zetten voor maatschappelijke initiatieven, zetten wij ons ook graag in voor jou! Wil jij meer weten over ons? Ga dan naar onze dienstverlening pagina.

Over ons