Human Resourcefulness

House of HR

Sinds juni 2015 bundelen Continu Professionals en House of HR de krachten en zijn wij onderdeel van de overkoepelende HR-groep. 

Over House of HR

Onze groep is een snelgroeiende multinational met een sterke ondernemersgeest op het gebied van specialistische werving en consulting, die de talenten en dromen van mensen verbindt met succesvolle bedrijven. 

Accent Jobs is opgericht door Conny Vandendriessche en Philip Cracco in 1995, in Roeselare (Vlaanderen, België). We hebben een ongeëvenaarde uitzendmarkt veiliggesteld dankzij een origineel bedrijfsconcept, namelijk het combineren van de kwaliteit van een executive search-bureau met de flexibiliteit van tijdelijke contracten. 

De groep kenmerkt zich door de groeistrategie uit te voeren op basis van zijn ondernemersmodel. We werken nu samen aan de oprichting van een bedrijf van € 2 miljard tegen 2020 met als doel en vastberadenheid om impact te hebben op de toekomst van werk en HR-diensten, door het gemak en de snelheid van technologie te combineren met de warmte en het talent van menselijke inbreng.

Samen zijn we sterker en kunnen we het leven van mensen veranderen, baan voor baan, want ... we houden van wat we doen!

Ga naar houseofhr.com